19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Gebze, sorunları çözmek için Mahallelerde!

Siyaset 28.06.2021 - 13:31, Güncelleme: 28.06.2021 - 13:31
 

CHP Gebze, sorunları çözmek için Mahallelerde!

CHP Gebze, sorunları çözmek için Mahallelerde!

CHP Gebze Başkanlığı kalan mahallelere gitmeyi planlıyor. Daha önce gittikleri mahallelerde oldukça verimli görüşmeler yapan Gökhan Orhan ve ekibi mahalle ziyaretlerine yaz mevsiminde tamamını bitirmeyi planlıyor. CHP Gebze, yeniden mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Partililer mahalle ziyaretlerinde kaldıkları yerden devam etmeye hazırlanırken mahallelere ara vermeden devam edecek. Bugüne kadar 9 mahalleye giden CHP Gebze heyeti bundan sonra gerçekleştireceği ziyaretlerle birlikte kalan mahallelerde de vatandaşlarla buluşarak sorunları ve istekleri dinleyecek. Gebzeliler tarafından yoğun ilgi gören mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam etmeyi planlayan Başkan Orhan çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyerek “Mahallelerde sorun çok, tek tek dinliyoruz, tek tek konuşuyoruz, çözümü için iletişim kuruyoruz. Sorunları çözebilmemiz açısından mahalle ziyaretlerimiz son derece faydalı. Ara verme gibi bir düşüncemiz yok. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm mahalleler bizler için değerli.  Bu yüzden tempoyu yükselteceğiz.” ifadelerini kullandı.
CHP Gebze, sorunları çözmek için Mahallelerde!

CHP Gebze Başkanlığı kalan mahallelere gitmeyi planlıyor. Daha önce gittikleri mahallelerde oldukça verimli görüşmeler yapan Gökhan Orhan ve ekibi mahalle ziyaretlerine yaz mevsiminde tamamını bitirmeyi planlıyor.

CHP Gebze, yeniden mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Partililer mahalle ziyaretlerinde kaldıkları yerden devam etmeye hazırlanırken mahallelere ara vermeden devam edecek. Bugüne kadar 9 mahalleye giden CHP Gebze heyeti bundan sonra gerçekleştireceği ziyaretlerle birlikte kalan mahallelerde de vatandaşlarla buluşarak sorunları ve istekleri dinleyecek. Gebzeliler tarafından yoğun ilgi gören mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam etmeyi planlayan Başkan Orhan çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyerek “Mahallelerde sorun çok, tek tek dinliyoruz, tek tek konuşuyoruz, çözümü için iletişim kuruyoruz. Sorunları çözebilmemiz açısından mahalle ziyaretlerimiz son derece faydalı. Ara verme gibi bir düşüncemiz yok. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm mahalleler bizler için değerli.  Bu yüzden tempoyu yükselteceğiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.