19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Genel Merkezi, Kocaeli’nin peşinde!

Siyaset 28.06.2021 - 14:42, Güncelleme: 28.06.2021 - 14:42
 

CHP Genel Merkezi, Kocaeli’nin peşinde!

2019 yerel seçimlerinde uzun bir aradan sonra ilk defa İzmit’i kazanan CHP, Kocaeli ile ilgili umut ışığını yaktı. Derince ve Darıca’da kılpayı seçim kaybeden CHP, 2023 yerel seçimlerinde daha fazla belediye kazanmak için kolları sıvadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Üreten Bir Türkiye İçin İstihdam Kurultayı’nda sonuçları kamuoyu ile paylaşılacak olan Sanayide İstihdam Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ev sahipliğinde düzenleniyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun üretim ve istihdamı arttırmaya yönelik başlattığı çalıştaylardan bir yenisi CHP Kocaeli İl Örgütü ev sahipliğinde düzenlenecek. Sanayide İstihdam Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı yarın saat 10.00 itibari ile CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın koordinatörlüğünde, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimin ev sahipliğinde Darıca Hegsagone Otel’de CHP İşçi Sendikaları Esnaf Sanat ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek. ÖNEMLİ İSİMLER BULUŞUYOR Birleşik Metal İş Genel Başkanı Adnan Serdaoğlu, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (GOSB) Vahit Yıldırım, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Merkezi (İKM) Başkanı Murat Öztürk, Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi Derya Demirdizen, Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’un konuşmacı olarak yer alacağı çalıştayda sanayideki istihdam sorunları işçi, işveren, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve uzmanlarla tartışılarak somut çözüm önerileri üretilerek raporlaştırılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanayide İstihdam Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı sonrasında kendisine iletilen rapordaki istihdam önerilerini eylül ayı içerisinde İzmir’de yapılması planlanan ‘Üreten Bir Türkiye İçin İstihdam Kurultayı’nda kamuoyu iyi paylaşacak.
2019 yerel seçimlerinde uzun bir aradan sonra ilk defa İzmit’i kazanan CHP, Kocaeli ile ilgili umut ışığını yaktı. Derince ve Darıca’da kılpayı seçim kaybeden CHP, 2023 yerel seçimlerinde daha fazla belediye kazanmak için kolları sıvadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Üreten Bir Türkiye İçin İstihdam Kurultayı’nda sonuçları kamuoyu ile paylaşılacak olan Sanayide İstihdam Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ev sahipliğinde düzenleniyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun üretim ve istihdamı arttırmaya yönelik başlattığı çalıştaylardan bir yenisi CHP Kocaeli İl Örgütü ev sahipliğinde düzenlenecek. Sanayide İstihdam Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı yarın saat 10.00 itibari ile CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın koordinatörlüğünde, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimin ev sahipliğinde Darıca Hegsagone Otel’de CHP İşçi Sendikaları Esnaf Sanat ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

ÖNEMLİ İSİMLER BULUŞUYOR

Birleşik Metal İş Genel Başkanı Adnan Serdaoğlu, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (GOSB) Vahit Yıldırım, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Merkezi (İKM) Başkanı Murat Öztürk, Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi Derya Demirdizen, Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’un konuşmacı olarak yer alacağı çalıştayda sanayideki istihdam sorunları işçi, işveren, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve uzmanlarla tartışılarak somut çözüm önerileri üretilerek raporlaştırılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanayide İstihdam Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı sonrasında kendisine iletilen rapordaki istihdam önerilerini eylül ayı içerisinde İzmir’de yapılması planlanan ‘Üreten Bir Türkiye İçin İstihdam Kurultayı’nda kamuoyu iyi paylaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.