AK Genç Gebze yorulmak bilmiyor

Siyaset 29.06.2021 - 10:08, Güncelleme: 29.06.2021 - 10:08
 

AK Genç Gebze yorulmak bilmiyor

AK Parti Gebze Gençlik Kolları çalışmalarına devam ediyor. AK gençler Gebze Kent Meydanı’nda ve Eskihisar sahilde stant kurarak üye çalışması gerçekleştirdi.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş’ın önderliğinde Kent Meydanı’nda ve Eskihisar sahilde stant kurarak üye çalışması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen stant çalışmasına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Burak Temel, il yöneticileri, AK Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve partililer katıldı. Gebze Kent Meydanı’nda ve Eskihisar sahilinde açtıkları stantla üye çalışmaları gerçekleştiren Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Üye kayıt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eskihisar Sahili’nde açtığımız standımızda, vatandaşlarımızı partimize üye yapıyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyoruz. Vatandaşlarımızın partimize ve bizlere olan ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Biz bu ilgiye teşekkür ederek tüm genç kardeşlerimizi bizimle birlikte yol yürümeye davet ediyoruz” dedi. YORULMADAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak güzel bir ivme yakaladıklarını da kaydeden AK Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, “Partili arkadaşlarımızla beraber, güzel bir tempo yakaladık. Buna her geçen gün devam ediyoruz, devam edeceğiz. Gençler olarak yolumuzda ilerleyeceğiz, AK sevda yolunda çalışacağız. Partimize gençlerin gösterdiği ilgi ve alaka son derece güzel, bu anlamda çok memnunuz, inşallah çok daha güzel şeylere imza atarız, yorulmadan gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Gebze Gençlik Kolları çalışmalarına devam ediyor. AK gençler Gebze Kent Meydanı’nda ve Eskihisar sahilde stant kurarak üye çalışması gerçekleştirdi.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş’ın önderliğinde Kent Meydanı’nda ve Eskihisar sahilde stant kurarak üye çalışması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen stant çalışmasına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Burak Temel, il yöneticileri, AK Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve partililer katıldı. Gebze Kent Meydanı’nda ve Eskihisar sahilinde açtıkları stantla üye çalışmaları gerçekleştiren Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Üye kayıt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eskihisar Sahili’nde açtığımız standımızda, vatandaşlarımızı partimize üye yapıyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyoruz. Vatandaşlarımızın partimize ve bizlere olan ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Biz bu ilgiye teşekkür ederek tüm genç kardeşlerimizi bizimle birlikte yol yürümeye davet ediyoruz” dedi.

YORULMADAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak güzel bir ivme yakaladıklarını da kaydeden AK Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, “Partili arkadaşlarımızla beraber, güzel bir tempo yakaladık. Buna her geçen gün devam ediyoruz, devam edeceğiz. Gençler olarak yolumuzda ilerleyeceğiz, AK sevda yolunda çalışacağız. Partimize gençlerin gösterdiği ilgi ve alaka son derece güzel, bu anlamda çok memnunuz, inşallah çok daha güzel şeylere imza atarız, yorulmadan gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.