19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da genç çiftin eşyalarını aldılar

Darıca 29.06.2021 - 11:09, Güncelleme: 29.06.2021 - 11:09
 

Darıca’da genç çiftin eşyalarını aldılar

Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları yönetimi, yardıma ihtiyacı olan bir çiftin ev eşyalarını alarak düğünlerine destek oldu.

Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları yönetimi, Darıca’da genç bir çiftin, tüm ev eşyalarını alıp, düğünlerini yaparak yuva kurmalarına yardım etti. Hayırseverlere teşekkür eden Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları yönetimi açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları olarak evlenecek olan genç çiftimize ‘bir beyaz eşya alsak kârdır’ diye çıktığımız bu yolda tüm eşya ihtiyaçları ve düğün yapılacak mekan, başta ilçe müftümüz Sayın Zeynal Abidin Çınar Hocamız, hayırseverlerimiz ve meslektaşlarımızın yardımlarıyla giderildi. HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDERİZ Bu projemizde ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz diğer projelerimizde bizden desteklerini esirgemeyen gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ederiz.” Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar ise, “Bizler de Darıca Müftülüğü olarak bu güzel çalışmaları ve hayırlı hizmetlerinden dolayı Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları üyelerine teşekkür ediyoruz. Allah nice güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları yönetimi, yardıma ihtiyacı olan bir çiftin ev eşyalarını alarak düğünlerine destek oldu.

Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları yönetimi, Darıca’da genç bir çiftin, tüm ev eşyalarını alıp, düğünlerini yaparak yuva kurmalarına yardım etti. Hayırseverlere teşekkür eden Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları yönetimi açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları olarak evlenecek olan genç çiftimize ‘bir beyaz eşya alsak kârdır’ diye çıktığımız bu yolda tüm eşya ihtiyaçları ve düğün yapılacak mekan, başta ilçe müftümüz Sayın Zeynal Abidin Çınar Hocamız, hayırseverlerimiz ve meslektaşlarımızın yardımlarıyla giderildi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Bu projemizde ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz diğer projelerimizde bizden desteklerini esirgemeyen gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ederiz.” Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar ise, “Bizler de Darıca Müftülüğü olarak bu güzel çalışmaları ve hayırlı hizmetlerinden dolayı Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları üyelerine teşekkür ediyoruz. Allah nice güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.