Gebze Çöreği Türkiye’ye tanıtılacak

Gebze 30.06.2021 - 13:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 13:41
 

Gebze Çöreği Türkiye’ye tanıtılacak

Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze’nin ilk tescilli ürünü olan ve coğrafi işaretini aldığımız Gebze Çöreği tüm Türkiye’ye tanıtılacak” dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler başkanlığında online gerçekleştirildi. Toplantıya ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün ve GTO meclis üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Toplantımıza katılan ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün’e teşekkür ederim. Bölgemiz ve ASELSAN arasında kurulan köprülerin artması adına Sn. Görgün ile birlikte firmalarımıza daha sık ziyaret gerçekleştireceğiz” dedi. GEBZE ÇÖREĞİ’Nİ TÜM ÜLKE BİLECEK Geçtiğimiz günlerde ulusal basında Gebze Çöreği’nin tanıtımının yapıldığını dile getiren Başkan Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak ulusal basında yer alması ile gururlandığımız, uzun zamandır coğrafi işaret almak üzere mücadelesini sürdürdüğümüz Gebze Bayram Çöreği’miz Gebze’nin ilk tescilli ürünü oldu. Coğrafi işaretini aldığımız ve Gebze’den tüm Türkiye’ye tanıtılacak bu lezzet, bayramlarda dağıtılma geleneği ile devam ederek tüm Türkiye tarafından bilinecek” diye konuştu. TÜM DEĞERLERİNİN TANITILMASI İÇİN DESTEKLERİMİZ SÜRECEK Bölgenin değerlerini Türkiye’ye tanıtmak için desteklerini daima sürdüreceklerini ifade eden Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Yıllara meydan okuyan Dilovası Demirciler Konağı’nın restore edilmesi için gösterdiğimiz gayretlerin meyvesini almaktan memnuniyet duyuyoruz. Gebze Ticaret Odası olarak bölgemizin tüm değerlerinin tanıtılması ve korunması için daima desteklerimizi sürdüreceğiz. NEFES KREDİSİ’NDE HEDEF 100 MİLYON TL Covid-19 sürecinde üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılamak üzere sağladığımız ‘Nefes Kredisi’ ile bu yıl da Türkiye birincisi olduk. Nefes Kredisi’nde hedefimiz 100 Milyon TL. Üye firmalarımıza artı değer katabilmek adına uzman isimlerin sunumlarıyla GTO eğitim faaliyetlerimizi online sürdürmeye devam ediyor. Kadınların istihdama katılması adına düzenlediğimiz ve kısıtlamalar nedeniyle ertelenen ‘Forklift Operatörlüğü’ eğitimimiz kısa bir süre içerisinde başlayacak. DARICA HİZMET KOMPLEKSİ YAŞAM MERKEZİ HALİNE GELECEK Marmara Denizi’nde küresel bir kriz haline gelen müsilaj sorunu ekonomimizi de etkiliyor. Aşılama çalışmalarının hızlanması için Odamızın gayretleriyle sanayi sitelerimizde yerinde aşı uygulamasına geçildi. Bu çalışmalarımızın daha da artması için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Temelleri atılan Darıca Hizmet Kompleksimiz, en kısa sürede tamamlanarak bölgede bir yaşam merkezi haline gelecek. 1 Temmuz itibariyle yasakların kalkması ile Gebze Ticaret Odası olarak tüm sektörlerimizin daima yanlarındayız.”
Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze’nin ilk tescilli ürünü olan ve coğrafi işaretini aldığımız Gebze Çöreği tüm Türkiye’ye tanıtılacak” dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler başkanlığında online gerçekleştirildi. Toplantıya ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün ve GTO meclis üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Toplantımıza katılan ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün’e teşekkür ederim. Bölgemiz ve ASELSAN arasında kurulan köprülerin artması adına Sn. Görgün ile birlikte firmalarımıza daha sık ziyaret gerçekleştireceğiz” dedi.

GEBZE ÇÖREĞİ’Nİ TÜM ÜLKE BİLECEK

Geçtiğimiz günlerde ulusal basında Gebze Çöreği’nin tanıtımının yapıldığını dile getiren Başkan Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak ulusal basında yer alması ile gururlandığımız, uzun zamandır coğrafi işaret almak üzere mücadelesini sürdürdüğümüz Gebze Bayram Çöreği’miz Gebze’nin ilk tescilli ürünü oldu. Coğrafi işaretini aldığımız ve Gebze’den tüm Türkiye’ye tanıtılacak bu lezzet, bayramlarda dağıtılma geleneği ile devam ederek tüm Türkiye tarafından bilinecek” diye konuştu.

TÜM DEĞERLERİNİN TANITILMASI İÇİN DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Bölgenin değerlerini Türkiye’ye tanıtmak için desteklerini daima sürdüreceklerini ifade eden Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Yıllara meydan okuyan Dilovası Demirciler Konağı’nın restore edilmesi için gösterdiğimiz gayretlerin meyvesini almaktan memnuniyet duyuyoruz. Gebze Ticaret Odası olarak bölgemizin tüm değerlerinin tanıtılması ve korunması için daima desteklerimizi sürdüreceğiz.

NEFES KREDİSİ’NDE HEDEF 100 MİLYON TL

Covid-19 sürecinde üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılamak üzere sağladığımız ‘Nefes Kredisi’ ile bu yıl da Türkiye birincisi olduk. Nefes Kredisi’nde hedefimiz 100 Milyon TL. Üye firmalarımıza artı değer katabilmek adına uzman isimlerin sunumlarıyla GTO eğitim faaliyetlerimizi online sürdürmeye devam ediyor. Kadınların istihdama katılması adına düzenlediğimiz ve kısıtlamalar nedeniyle ertelenen ‘Forklift Operatörlüğü’ eğitimimiz kısa bir süre içerisinde başlayacak.

DARICA HİZMET KOMPLEKSİ YAŞAM MERKEZİ HALİNE GELECEK

Marmara Denizi’nde küresel bir kriz haline gelen müsilaj sorunu ekonomimizi de etkiliyor. Aşılama çalışmalarının hızlanması için Odamızın gayretleriyle sanayi sitelerimizde yerinde aşı uygulamasına geçildi. Bu çalışmalarımızın daha da artması için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Temelleri atılan Darıca Hizmet Kompleksimiz, en kısa sürede tamamlanarak bölgede bir yaşam merkezi haline gelecek. 1 Temmuz itibariyle yasakların kalkması ile Gebze Ticaret Odası olarak tüm sektörlerimizin daima yanlarındayız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.