19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Gebze çok mutlu

Gündem 30.06.2021 - 17:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 17:16
 

DEVA Gebze çok mutlu

DEVA Gebze çok mutlu

Genel Başkan Ali Babacan ziyaretiyle oldukça görkemli ve güzel bir gün geçiren Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığında mutluluk yaşanıyor. Şık ve klas bir açılış gerçekleştiren partide işler yolunda giderken Ali Babacan sınavını başarıyla atlatmanın sevinci yaşanıyor. Deva Gebze’de her şey yolunda gidiyor.  Genel Başkan Ali Babacan ziyaretiyle oldukça görkemli ve güzel bir gün geçiren Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığında zorlu sınavı atlatmanın gururu yaşanırken oldukça ihtişamlı geçen günün ardından geleceğe dair daha umutla bakılıyor. Partililer, Genel Başkan Babacan ziyaretinin keyfini yaşarken dolu dolu geçen günün ardından gelecek döneme dair büyük umutlu bekleyiş yaşıyorlar. DEVA Gebze teşkilatı yüzünün akıyla çıktığı sınav sonrasında tüm birimleriyle gelecek günleri beklemenin heyecanını yaşıyorlar. GELECEK GÜNLERİ BEKLİYORLAR Kemal Memiş başkanlığında güzel işlere imza atan ve son olarak Genel Başkan Ali Babacan’ı konuk eden partide görkemli ilçe binasının açılışının yankıları sürüyor. Ulusal kanallara bile haber olan açılışın gururu yaşanırken eksiksiz bir sınav geçirmenin mutluluğu yaşanıyor. Hiçbir aksaklık olmadan konuk edilen Babacan ziyaretiyle Gebze’de adından söz ettiren partide görünen o ki gelecek dönemde de güzel işler yapılacak. Bakalım gelecek günlerde partiyi neler bekliyor?
DEVA Gebze çok mutlu

Genel Başkan Ali Babacan ziyaretiyle oldukça görkemli ve güzel bir gün geçiren Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığında mutluluk yaşanıyor. Şık ve klas bir açılış gerçekleştiren partide işler yolunda giderken Ali Babacan sınavını başarıyla atlatmanın sevinci yaşanıyor.

Deva Gebze’de her şey yolunda gidiyor.  Genel Başkan Ali Babacan ziyaretiyle oldukça görkemli ve güzel bir gün geçiren Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığında zorlu sınavı atlatmanın gururu yaşanırken oldukça ihtişamlı geçen günün ardından geleceğe dair daha umutla bakılıyor. Partililer, Genel Başkan Babacan ziyaretinin keyfini yaşarken dolu dolu geçen günün ardından gelecek döneme dair büyük umutlu bekleyiş yaşıyorlar. DEVA Gebze teşkilatı yüzünün akıyla çıktığı sınav sonrasında tüm birimleriyle gelecek günleri beklemenin heyecanını yaşıyorlar.

GELECEK GÜNLERİ BEKLİYORLAR

Kemal Memiş başkanlığında güzel işlere imza atan ve son olarak Genel Başkan Ali Babacan’ı konuk eden partide görkemli ilçe binasının açılışının yankıları sürüyor. Ulusal kanallara bile haber olan açılışın gururu yaşanırken eksiksiz bir sınav geçirmenin mutluluğu yaşanıyor. Hiçbir aksaklık olmadan konuk edilen Babacan ziyaretiyle Gebze’de adından söz ettiren partide görünen o ki gelecek dönemde de güzel işler yapılacak. Bakalım gelecek günlerde partiyi neler bekliyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.