(SONU OLİMPİYAT OLSUN)

Spor 01.07.2021 - 11:16, Güncelleme: 01.07.2021 - 11:16
 

(SONU OLİMPİYAT OLSUN)

(SONU OLİMPİYAT OLSUN)

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’nde ilk maçına çıkan A Erkek Milli Takımımız, Uruguay’ı 95-86'lık skorla mağlup etti. Ay-yıldızlılarımız B Grubu’ndaki ikinci maçında bugün sabaha karşı 05.35’te Çekya ile karşı karşıya gelecek. Kanada Victoria Memorial Arena’da oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakaya Berk Uğurlu, Furkan Korkmaz, Cedi Osman, Alperen Şengün ve Sertaç Şanlı beşiyle başlayan millilerimiz, rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısını 43-37 önde tamamladı. A Erkek Milli Takımımızda Cedi Osman 27, Alperen Şengün 15 ve Melih Mahmutoğlu 10 sayı kaydederken Uruguay’da ise Jayson Granger 25 ve Mathias Calfani 16 sayıyla mücadeleyi noktaladı.
(SONU OLİMPİYAT OLSUN)

FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’nde ilk maçına çıkan A Erkek Milli Takımımız, Uruguay’ı 95-86'lık skorla mağlup etti. Ay-yıldızlılarımız B Grubu’ndaki ikinci maçında bugün sabaha karşı 05.35’te Çekya ile karşı karşıya gelecek.

Kanada Victoria Memorial Arena’da oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakaya Berk Uğurlu, Furkan Korkmaz, Cedi Osman, Alperen Şengün ve Sertaç Şanlı beşiyle başlayan millilerimiz, rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısını 43-37 önde tamamladı. A Erkek Milli Takımımızda Cedi Osman 27, Alperen Şengün 15 ve Melih Mahmutoğlu 10 sayı kaydederken Uruguay’da ise Jayson Granger 25 ve Mathias Calfani 16 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.