19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Anlamalıydık karanlıkta kalacağımızı”

Siyaset 01.07.2021 - 11:20, Güncelleme: 01.07.2021 - 11:20
 

“Anlamalıydık karanlıkta kalacağımızı”

Elektrik satış fiyatında 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone grupları için yüzde 15 zamma tepki gösteren Deva Partisi Ali Çelik, “Biz bu ampul logosundan anlamalıydık, karanlıkta kalacağımızı” dedi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun açıklamasına göre, elektrik satış fiyatında 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone grupları için yüzde 15 zam yapıldı. 1 Temmuz itibarıyla mesken aboneleri 100 kilovatsaat elektrik enerjisi için vergi ve fonlar dahil olmak üzere 91,56 lira ödeyecek. EPDK verilerine göre, 2018 başından 2021 Temmuz ayı başına kadar elektrik ücreti yüzde 122 zamlandı. ALMANYA BİZİ KISKANIYOR Karara yönelik Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’ten tepki geldi. Çelik, “Elektriğe yüzde 15 zam geldi. Biz bu ampul logosundan anlamalıydık, karanlıkta kalacağımızı. Almanya bizi kıskanıyor. Elektriğin zammı yetmedi, doğalgaza yüzde 12 zam. Anlaşıldı, bunların halk ile alakası yok” açıklamasında bulundu.  
Elektrik satış fiyatında 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone grupları için yüzde 15 zamma tepki gösteren Deva Partisi Ali Çelik, “Biz bu ampul logosundan anlamalıydık, karanlıkta kalacağımızı” dedi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun açıklamasına göre, elektrik satış fiyatında 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone grupları için yüzde 15 zam yapıldı. 1 Temmuz itibarıyla mesken aboneleri 100 kilovatsaat elektrik enerjisi için vergi ve fonlar dahil olmak üzere 91,56 lira ödeyecek. EPDK verilerine göre, 2018 başından 2021 Temmuz ayı başına kadar elektrik ücreti yüzde 122 zamlandı.

ALMANYA BİZİ KISKANIYOR

Karara yönelik Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’ten tepki geldi. Çelik, “Elektriğe yüzde 15 zam geldi. Biz bu ampul logosundan anlamalıydık, karanlıkta kalacağımızı. Almanya bizi kıskanıyor. Elektriğin zammı yetmedi, doğalgaza yüzde 12 zam. Anlaşıldı, bunların halk ile alakası yok” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.