KOTO’dan Önyılmaz için kök hücre bağış kampanyası

Kocaeli 01.07.2021 - 12:06, Güncelleme: 01.07.2021 - 12:06
 

KOTO’dan Önyılmaz için kök hücre bağış kampanyası

KOTO’dan Önyılmaz için kök hücre bağış kampanyası

Kocaeli Ticaret Odası, bir süredir kemik iliği kanseri ile cesurca mücadele eden Oda personeli Ufuk Önyılmaz için kök hücre bağış kampanyası düzenledi. Kızılay işbirliğiyle düzenlenen kampanyaya ilgi yoğun oldu Kocaeli Ticaret Odası Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Şefi Ufuk Önyılmaz bir süredir kemik iliği kanseri ile mücadele ediyor. Kanserle cesurca mücadele eden Önyılmaz için, tedavinin son aşaması olan kök hücre nakli gerekiyor. Uygun donörün bulunması için sosyal medya üzerinden kampanya yürüten KOTO, Oda hizmet binasında da bağış standı açtı. ÖNYILMAZ’DAN TEŞEKKÜR Türk Kızılay’ı Kocaeli Şubesi ile ortaklaşa yürütülen kampanyaya, Oda yönetimi, personeli, üyeleri, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri başta olmak üzere çok sayıda kişi katılarak bağışçı oldu. Sadece Önyılmaz’a değil, tüm hastalara umut olan bağış standı, gün boyu açık kaldı. Kök hücre bekleyen tüm hastalar adına teşekkür eden Ufuk Önyılmaz, “Herkese gönülden teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki kanser ile tek başına mücadele edilemez” çağrısı yaptı.  
KOTO’dan Önyılmaz için kök hücre bağış kampanyası

Kocaeli Ticaret Odası, bir süredir kemik iliği kanseri ile cesurca mücadele eden Oda personeli Ufuk Önyılmaz için kök hücre bağış kampanyası düzenledi. Kızılay işbirliğiyle düzenlenen kampanyaya ilgi yoğun oldu

Kocaeli Ticaret Odası Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Şefi Ufuk Önyılmaz bir süredir kemik iliği kanseri ile mücadele ediyor. Kanserle cesurca mücadele eden Önyılmaz için, tedavinin son aşaması olan kök hücre nakli gerekiyor. Uygun donörün bulunması için sosyal medya üzerinden kampanya yürüten KOTO, Oda hizmet binasında da bağış standı açtı.

ÖNYILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Türk Kızılay’ı Kocaeli Şubesi ile ortaklaşa yürütülen kampanyaya, Oda yönetimi, personeli, üyeleri, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri başta olmak üzere çok sayıda kişi katılarak bağışçı oldu. Sadece Önyılmaz’a değil, tüm hastalara umut olan bağış standı, gün boyu açık kaldı. Kök hücre bekleyen tüm hastalar adına teşekkür eden Ufuk Önyılmaz, “Herkese gönülden teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki kanser ile tek başına mücadele edilemez” çağrısı yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.