19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kurt, “Gebze, Gebze, Gebze” diyerek vefat etti

Siyaset 01.07.2021 - 15:09, Güncelleme: 01.07.2021 - 15:09
 

Kurt, “Gebze, Gebze, Gebze” diyerek vefat etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gebze'de esnaf turu yaptı. Hedef TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan’ın Alaettin Kurt ile ilgili sorusuna cevap veren Akşener; “Kendisi benim abimdi, Gebze, Gebze, Gebze diyerek öldü” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in memleket gezileri kapmasında memleketi Kocaeli’ne geldi. Akşener’e, Kocaeli gezisinde Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, bölge il ve ilçe başkanları eşlik etti. “BU ÜLKE BİZİM, GİDECEK YERİMİZ YOK” Akşener, ilk olarak Gebze’ye gelerek buradaki esnafla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Bir giyim dükkanına giren Akşener’e esnaf, “Yaklaşık bir buçuk yıldır dükkanımızı sürekli aç, kapa yapmak zorunda kaldığımız için diğer tüm esnaflar gibi sıkıntılı süreçler geçirdik. Şimdi tamamen açıldık ümit ediyorum ki işlerimiz iyi olur. Bu ülke bizim, gidecek yerimiz yok. Biz para kazanalım ki istihdam yaratalım, vergi ödeyelim ülkemiz kalkınsın. Eğer istihdamda bir eksikliğimiz varsa bu da tüm Türkiye'nin sorunudur” dedi. KURT GEBZE-GEBZE-GEBZE" DİYEREK VEFAT ETTİ Öte yandan Hedef TV'ye özel açıklama yapan Akşener; Kocaeli eski milletvekili rahmetli Alettin Kurt’la ilgili Hedef TV Genel Yayın yönetmeni Mustafa Arslan'ın sorusu üzerine; "Merhum Alaettin Kurt benim abimdi, Hiç saygıda kusur etmemişimdir, depremde öldü biliyorsunuz. "Gebze-Gebze-Gebze" diyerek vefat etti. Şimdi O'nun şimdiki mirasçısı da benim. Gebze'nin il olması için de önce iktidar olmamız gerekiyor. İktidar olduğumuz takdirde Alaettin Kurt'un vasiyetini yerine getireceğiz." dedi. Girdiği işyerlerinde siyaset yapmadığını ve sadece esnafı dinlediğini söyleyen Akşener; “Soru önergesi, kanun teklifi ve araştırma önergeleri ile sorunları dile getiriyoruz” dedi.  Akşener işyeri çıkışında da merhum Alaettin Kurt'un kardeşi Celalettin Kurt ile de karşılaştı ve bir süre ayaküstü sohbet ettiler. Celalettin Kurt’a dönen Akşener; “İçeride merhum Alaettin Kurt’u sordular, varisi benim dedim’ dedi. ESNAF GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI Akşener daha sonra bir çiçekçi dükkanını ziyaret etti. Pandemiden dolayı 2 senedir zorluklar yaşadığını ama mücadele etmeye devam ettiğini söyleyen çiçekçi esnafı,  “Burada toplam 7 kişi çalışıyor, burası kira. Benim annem babam var onlara bakmak zorundayım. Zor geçiniyoruz. Eti sadece Kurban Bayramı’ndan Kurban Bayramı’na alıyoruz” diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Akşener, esnafa sarılarak teselli etmeye çalıştı.  
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gebze'de esnaf turu yaptı. Hedef TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan’ın Alaettin Kurt ile ilgili sorusuna cevap veren Akşener; “Kendisi benim abimdi, Gebze, Gebze, Gebze diyerek öldü” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in memleket gezileri kapmasında memleketi Kocaeli’ne geldi. Akşener’e, Kocaeli gezisinde Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, bölge il ve ilçe başkanları eşlik etti.

“BU ÜLKE BİZİM, GİDECEK YERİMİZ YOK”

Akşener, ilk olarak Gebze’ye gelerek buradaki esnafla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Bir giyim dükkanına giren Akşener’e esnaf, “Yaklaşık bir buçuk yıldır dükkanımızı sürekli aç, kapa yapmak zorunda kaldığımız için diğer tüm esnaflar gibi sıkıntılı süreçler geçirdik. Şimdi tamamen açıldık ümit ediyorum ki işlerimiz iyi olur. Bu ülke bizim, gidecek yerimiz yok. Biz para kazanalım ki istihdam yaratalım, vergi ödeyelim ülkemiz kalkınsın. Eğer istihdamda bir eksikliğimiz varsa bu da tüm Türkiye'nin sorunudur” dedi.

KURT GEBZE-GEBZE-GEBZE" DİYEREK VEFAT ETTİ

Öte yandan Hedef TV'ye özel açıklama yapan Akşener; Kocaeli eski milletvekili rahmetli Alettin Kurt’la ilgili Hedef TV Genel Yayın yönetmeni Mustafa Arslan'ın sorusu üzerine; "Merhum Alaettin Kurt benim abimdi, Hiç saygıda kusur etmemişimdir, depremde öldü biliyorsunuz. "Gebze-Gebze-Gebze" diyerek vefat etti. Şimdi O'nun şimdiki mirasçısı da benim. Gebze'nin il olması için de önce iktidar olmamız gerekiyor. İktidar olduğumuz takdirde Alaettin Kurt'un vasiyetini yerine getireceğiz." dedi. Girdiği işyerlerinde siyaset yapmadığını ve sadece esnafı dinlediğini söyleyen Akşener; “Soru önergesi, kanun teklifi ve araştırma önergeleri ile sorunları dile getiriyoruz” dedi.  Akşener işyeri çıkışında da merhum Alaettin Kurt'un kardeşi Celalettin Kurt ile de karşılaştı ve bir süre ayaküstü sohbet ettiler. Celalettin Kurt’a dönen Akşener; “İçeride merhum Alaettin Kurt’u sordular, varisi benim dedim’ dedi.

ESNAF GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Akşener daha sonra bir çiçekçi dükkanını ziyaret etti. Pandemiden dolayı 2 senedir zorluklar yaşadığını ama mücadele etmeye devam ettiğini söyleyen çiçekçi esnafı,  “Burada toplam 7 kişi çalışıyor, burası kira. Benim annem babam var onlara bakmak zorundayım. Zor geçiniyoruz. Eti sadece Kurban Bayramı’ndan Kurban Bayramı’na alıyoruz” diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Akşener, esnafa sarılarak teselli etmeye çalıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.