2023 yılında ilçeye kazandırılacak!

Çayırova 02.07.2021 - 09:07, Güncelleme: 02.07.2021 - 09:07
 

2023 yılında ilçeye kazandırılacak!

ÇAYIROVA DEVLET HASTANESİ İÇİN ADIMLAR ATILIYOR;

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesinde söz verdiği ve bir an önce başlaması için süreci yakından takip ettiği Çayırova Devlet Hastanesi’nin yer teslimi yapıldı. 2023 yılının ikinci çeyreğinde bitecek olan hastane ilçeye kazandırılarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin enerjisinin büyük bir bölümünü harcadığı Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihalesini kazanan Ederay İnşaat Taahhüt San. ve Tic.A.Ş.& Gökyol İnş ve San. A.Ş.  İş Ortaklığı firmasına yer teslimi yapıldı. Sağlık Bakanlığı kontrol mühendisleri İnşaat Mühendisi Ümit Çam ile Elektrik Mühendisi Erkan Ercan,  yüklenici firma yetkilisi Kemal Elgün’ün teslim tutanağını imzaladığı hastanenin startı böylece verilmiş oldu.  Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in de katıldığı yer teslim programında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova için tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, Devlet Hastanesi’nde gelinen noktadan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. “2023 YILININ İKİNCİ ÇEYREĞİNDE BİTECEK” Seçimden hemen sonra vatandaşların talebi üzerine hastanenin yerini daha merkezi bir konuma getirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, kendisinin ve Çayırova halkının en büyük hayali olan Devlet Hastanesi’ne öncelik ve önem verdiklerini belirterek sürecin hızlandırılması için zemin etüt ve harita mühendisliği çalışmalarını belediyenin imkânları ile yaptıklarını kaydetti. Başkan Çiftçi, 2023 yılının ikinci çeyreğinde bitecek hastanenin başlaması için destek veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, Sağlık bakan yardımcılarına, Kocaeli Milletvekillerine, genel müdürlere, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. “TARİHİ ANA ŞAHİTLİK EDİYORUZ” Çayırova için tarihi bir ana şahitlik etmekten son derece mutlu olduğunu da ifade eden Başkan Çiftçi, temelinin en kısa süre içinde atılacağını sözlerine ekledi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’de, Çayırova açısından önemli bir ana şahitlik ettiklerini belirterek, yer teslimi yapılan hastanenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
ÇAYIROVA DEVLET HASTANESİ İÇİN ADIMLAR ATILIYOR;

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesinde söz verdiği ve bir an önce başlaması için süreci yakından takip ettiği Çayırova Devlet Hastanesi’nin yer teslimi yapıldı. 2023 yılının ikinci çeyreğinde bitecek olan hastane ilçeye kazandırılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin enerjisinin büyük bir bölümünü harcadığı Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihalesini kazanan Ederay İnşaat Taahhüt San. ve Tic.A.Ş.& Gökyol İnş ve San. A.Ş.  İş Ortaklığı firmasına yer teslimi yapıldı. Sağlık Bakanlığı kontrol mühendisleri İnşaat Mühendisi Ümit Çam ile Elektrik Mühendisi Erkan Ercan,  yüklenici firma yetkilisi Kemal Elgün’ün teslim tutanağını imzaladığı hastanenin startı böylece verilmiş oldu.  Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in de katıldığı yer teslim programında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova için tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, Devlet Hastanesi’nde gelinen noktadan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

“2023 YILININ İKİNCİ ÇEYREĞİNDE BİTECEK”

Seçimden hemen sonra vatandaşların talebi üzerine hastanenin yerini daha merkezi bir konuma getirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, kendisinin ve Çayırova halkının en büyük hayali olan Devlet Hastanesi’ne öncelik ve önem verdiklerini belirterek sürecin hızlandırılması için zemin etüt ve harita mühendisliği çalışmalarını belediyenin imkânları ile yaptıklarını kaydetti. Başkan Çiftçi, 2023 yılının ikinci çeyreğinde bitecek hastanenin başlaması için destek veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, Sağlık bakan yardımcılarına, Kocaeli Milletvekillerine, genel müdürlere, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

“TARİHİ ANA ŞAHİTLİK EDİYORUZ”

Çayırova için tarihi bir ana şahitlik etmekten son derece mutlu olduğunu da ifade eden Başkan Çiftçi, temelinin en kısa süre içinde atılacağını sözlerine ekledi. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’de, Çayırova açısından önemli bir ana şahitlik ettiklerini belirterek, yer teslimi yapılan hastanenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.