Büyükakın, “Kısır siyasi çekişmelerin içinde olmadık”

Kocaeli 02.07.2021 - 09:54, Güncelleme: 02.07.2021 - 09:54
 

Büyükakın, “Kısır siyasi çekişmelerin içinde olmadık”

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Siyaset netice almak için yapılır. Varlık sebebimiz bu memlekete ve kente hayırlı hizmetler yapmaktır. Bunun için kısır siyasi çekişmelerin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yönetimini ziyaret etti.  Yönetim kurulu toplantısına katılarak, “Siyaset netice almak için yapılır” diyen Başkan Büyükakın, “Varlık sebebimiz bu memlekete ve kente hayırlı hizmetler yapmaktır. Bunun için kısır siyasi çekişmelerin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Biz hep birlikte işimize bakacağız. Halkımızda bunu istiyor. Laf kalabalığı ve algı yönetimi değil, icraat üretkenliği istiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak çok şükür kentimizin her yerinde eserlerimiz vatandaşlarımızla buluşuyor” ifadelerini sarf etti. “HER DAİM YANLARINDA OLACAĞIZ” Kadının siyasette ki önemi üzerine değerlendirmelerde yapan Başkan Büyükakın, “Her daim kadınlarımızın, şiddet konusu başta olmak üzere her türlü destek mücadelelerine karşı duyarlı olduk. Ortaya koydukları mücadelelerde dün nasıl yanlarında olduk, bundan sonra da her daim yanlarında olacağız” dedi. Kadın’ın siyasette ki varlığının çok önemli olduğunu da belirten Başkan Büyükakın, “Tüm kadınlarımızdan siyasetin her kademesinde daha aktif bir şekilde yer alması ülkemiz ve kentimiz adına çok önem arz etmektedir. Her geçen gün Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kadının siyasette yeri artmaktadır.” şeklinde konuştu. “SAHAYI ASLA BOŞ BIRAKMAMALIYIZ” “Türkiye'yi 19 yıldır “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla yöneten bir Cumhurbaşkanına sahip olduklarını da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Ortaya konulan icraatları anlatmak için sahayı asla boş bırakmamalıyız. Dijital mecralarda kasıtlı çarpıtmalar, kara propaganda ve yalan bilgilere çok dikkat etmeliyiz. Bu kara propagandalara karşı da gereken cevabı her platformda vermeliyiz. Özellikle bu yaz döneminde sahalara çıkıp hakikatleri anlatmaya devam etmeliyiz. Yalan ve iftiraları halkımıza söylemeliyiz” hatırlatmasını yaptı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.  
AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Siyaset netice almak için yapılır. Varlık sebebimiz bu memlekete ve kente hayırlı hizmetler yapmaktır. Bunun için kısır siyasi çekişmelerin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yönetimini ziyaret etti.  Yönetim kurulu toplantısına katılarak, “Siyaset netice almak için yapılır” diyen Başkan Büyükakın, “Varlık sebebimiz bu memlekete ve kente hayırlı hizmetler yapmaktır. Bunun için kısır siyasi çekişmelerin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Biz hep birlikte işimize bakacağız. Halkımızda bunu istiyor. Laf kalabalığı ve algı yönetimi değil, icraat üretkenliği istiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak çok şükür kentimizin her yerinde eserlerimiz vatandaşlarımızla buluşuyor” ifadelerini sarf etti.

“HER DAİM YANLARINDA OLACAĞIZ”

Kadının siyasette ki önemi üzerine değerlendirmelerde yapan Başkan Büyükakın, “Her daim kadınlarımızın, şiddet konusu başta olmak üzere her türlü destek mücadelelerine karşı duyarlı olduk. Ortaya koydukları mücadelelerde dün nasıl yanlarında olduk, bundan sonra da her daim yanlarında olacağız” dedi. Kadın’ın siyasette ki varlığının çok önemli olduğunu da belirten Başkan Büyükakın, “Tüm kadınlarımızdan siyasetin her kademesinde daha aktif bir şekilde yer alması ülkemiz ve kentimiz adına çok önem arz etmektedir. Her geçen gün Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kadının siyasette yeri artmaktadır.” şeklinde konuştu.

“SAHAYI ASLA BOŞ BIRAKMAMALIYIZ”

“Türkiye'yi 19 yıldır “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla yöneten bir Cumhurbaşkanına sahip olduklarını da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Ortaya konulan icraatları anlatmak için sahayı asla boş bırakmamalıyız. Dijital mecralarda kasıtlı çarpıtmalar, kara propaganda ve yalan bilgilere çok dikkat etmeliyiz. Bu kara propagandalara karşı da gereken cevabı her platformda vermeliyiz. Özellikle bu yaz döneminde sahalara çıkıp hakikatleri anlatmaya devam etmeliyiz. Yalan ve iftiraları halkımıza söylemeliyiz” hatırlatmasını yaptı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.