19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP Darıca’dan Kaymakam Kara’ya ziyaret

Siyaset 02.07.2021 - 14:30, Güncelleme: 02.07.2021 - 14:30
 

BBP Darıca’dan Kaymakam Kara’ya ziyaret

BBP Darıca’dan Kaymakam Kara’ya ziyaret

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’ya ziyarette bulundu. Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz göreve seçilmesinin ardından başladığı protokol ziyaretleri kapsamında, beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Gökçe Alagöz, Alperen Ocakları Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Osman Tanrıverdi ve partililer ile birlikte Kaymakam Yüksel Kara’ya ziyaret gerçekleştirdi. BBP Darıca İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Başkan Alagöz, Darıca için göstermiş olduğu hassasiyet ve pandemi sürecinde sergilemiş olduğu yoğun mesaiden dolayı Kaymakam Kara’ya teşekkür etti. İSTİŞARELERDE BULUNDULAR Ziyarette konuşan Başkan Alagöz şu ifadelere yer verdi; “Darıca’da ilçe teşkilatımızın açılmasının ardından Kadın Kolları Başkanımız, parti üyelerimiz ve Alperen Ocakları Başkanımız ile beraber Darıca Kaymakamı Yüksel Kara beyi ziyaret ettik. Darıcalı vatandaşlarımızın özellikle pandemi sürecinde almış olduğu yaraları sarma konusunda yapmak istediklerimiz hakkında kendisiyle sohbet ederek, fikir alışverişinde bulunduk. Koronavirüs salgınıyla mücadele noktasında göstermiş olduğu yoğun mesai ve hizmetlerinden dolayı Kaymakamımız Yüksel Kara beye şahsım ve partim adına teşekkür ederim.”  Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
BBP Darıca’dan Kaymakam Kara’ya ziyaret

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’ya ziyarette bulundu.

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz göreve seçilmesinin ardından başladığı protokol ziyaretleri kapsamında, beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Gökçe Alagöz, Alperen Ocakları Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Osman Tanrıverdi ve partililer ile birlikte Kaymakam Yüksel Kara’ya ziyaret gerçekleştirdi. BBP Darıca İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Başkan Alagöz, Darıca için göstermiş olduğu hassasiyet ve pandemi sürecinde sergilemiş olduğu yoğun mesaiden dolayı Kaymakam Kara’ya teşekkür etti.

İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

Ziyarette konuşan Başkan Alagöz şu ifadelere yer verdi; “Darıca’da ilçe teşkilatımızın açılmasının ardından Kadın Kolları Başkanımız, parti üyelerimiz ve Alperen Ocakları Başkanımız ile beraber Darıca Kaymakamı Yüksel Kara beyi ziyaret ettik. Darıcalı vatandaşlarımızın özellikle pandemi sürecinde almış olduğu yaraları sarma konusunda yapmak istediklerimiz hakkında kendisiyle sohbet ederek, fikir alışverişinde bulunduk. Koronavirüs salgınıyla mücadele noktasında göstermiş olduğu yoğun mesai ve hizmetlerinden dolayı Kaymakamımız Yüksel Kara beye şahsım ve partim adına teşekkür ederim.”  Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.