19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı öğrencilerden 1 TON MAVİ KAPAK

Darıca 02.07.2021 - 14:40, Güncelleme: 02.07.2021 - 14:41
 

Darıcalı öğrencilerden 1 TON MAVİ KAPAK

Darıcalı öğrencilerden 1 TON MAVİ KAPAK

Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu, Darıca Yaşlılar Derneği’nin başlatmış olduğu ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projesine 1 Ton mavi kapak bağışlayarak büyük ödülün sahibi oldu. Darıca’da büyük sosyal sorumluluk projelerine imza atan Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) geçtiğimiz yıl ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projesi başlatmıştı. Projeye 1 Ton mavi kapak bağışlayan Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu büyük ödülün sahibi oldu. Proje hakkında bilgi veren Darıca YAS-DER Başkanı Kudrete Sekban açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığımız onay doğrultusunda 2019-2020 Eğitim Yılı İçin ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ Projemizi başlatmıştık. Fakat Mart 2020’de başlayan Covid-19 tedbirleri çerçevesinde 27.5.2020 tarih ve 2020/3 sayılı yazımız ile Projemiz 2019-2020 Eğitim yılı için ‘dondurulmuş’, pandemi koşulları uygun olduğu takdirde 2020-2021 Eğitim yılı içinde kaldığı yerden devam edeceği duyurulmuştu. ÜNİVERSİTEYE GİDEN ÖĞRENCİLERE BURS Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu, yaptıkları bilinçlendirme eğitimleri ve çalışmalarını düzenli bir şekilde yürüterek, yaklaşık ‘1 TON’ kapak toplayarak derneğimize teslim etmiş ve projemizin büyük ödülünü almaya hak kazanmıştır. Bugün Kemal Ali Gül İlkokulu’nda yapılan bir tören ile “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü” projemize en çok bireysel katkısı olan öğrencilere teşekkür edilmiş, okulun ödülü olan TV de Okul Müdürü Sayın Ercan İnce’ye teslim edilmiştir. Projemiz kapsamındaki yarışa katılarak ihtiyaç sahibi ailelerin üniversiteye giden çocuklarına burs verilmesine vesile olan tüm katılımcılar ve Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu Yönetimi ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.”  
Darıcalı öğrencilerden 1 TON MAVİ KAPAK

Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu, Darıca Yaşlılar Derneği’nin başlatmış olduğu ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projesine 1 Ton mavi kapak bağışlayarak büyük ödülün sahibi oldu.

Darıca’da büyük sosyal sorumluluk projelerine imza atan Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) geçtiğimiz yıl ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ projesi başlatmıştı. Projeye 1 Ton mavi kapak bağışlayan Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu büyük ödülün sahibi oldu. Proje hakkında bilgi veren Darıca YAS-DER Başkanı Kudrete Sekban açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığımız onay doğrultusunda 2019-2020 Eğitim Yılı İçin ‘Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü’ Projemizi başlatmıştık. Fakat Mart 2020’de başlayan Covid-19 tedbirleri çerçevesinde 27.5.2020 tarih ve 2020/3 sayılı yazımız ile Projemiz 2019-2020 Eğitim yılı için ‘dondurulmuş’, pandemi koşulları uygun olduğu takdirde 2020-2021 Eğitim yılı içinde kaldığı yerden devam edeceği duyurulmuştu.

ÜNİVERSİTEYE GİDEN ÖĞRENCİLERE BURS

Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu, yaptıkları bilinçlendirme eğitimleri ve çalışmalarını düzenli bir şekilde yürüterek, yaklaşık ‘1 TON’ kapak toplayarak derneğimize teslim etmiş ve projemizin büyük ödülünü almaya hak kazanmıştır. Bugün Kemal Ali Gül İlkokulu’nda yapılan bir tören ile “Mavi Kapaktan Gönül Köprüsü” projemize en çok bireysel katkısı olan öğrencilere teşekkür edilmiş, okulun ödülü olan TV de Okul Müdürü Sayın Ercan İnce’ye teslim edilmiştir. Projemiz kapsamındaki yarışa katılarak ihtiyaç sahibi ailelerin üniversiteye giden çocuklarına burs verilmesine vesile olan tüm katılımcılar ve Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu Yönetimi ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.