Darıca’da 500 çocuk sünnet oldu

Gündem 02.07.2021 - 16:19, Güncelleme: 02.07.2021 - 16:20
 

Darıca’da 500 çocuk sünnet oldu

Darıca Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 500 çocuk sünnet edildi.

Darıca Belediyesi’nin Geleneksel Sünnet Şöleni, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Şölene Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Geleneksel sünnet şöleninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Pandeminin biraz daha rahatlaması ile beraber en azından kısıtlı sayıda sadece çocukları ve aileleri içinde barındıran bir organizasyon yapmak istedik” dedi. HEYECANLARINA ORTAK OLDUK Darıca’nın her kesiminin yanlarında olacağını sözlerinin devamında ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Erkekliğe ilk adımında destekçileri olduğumuz 500 çocuğumuzun ve ailelerinin heyecanlarına ortak olduk. Gönül Belediyeciliği anlayışımız ile vatandaşlarımızın her anlarında yanlarında olmaya ve destekçileri olmaya, Darıcalı vatandaşlarımıza canla başla hizmet etmeye devam ediyoruz. Rabbim evlatlarımızın inşallah damatlığını da göstersin. Sizlere, topluma, vatana hayırlı evlatlar olurlar umarım” açıklamasında bulundu.
Darıca Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 500 çocuk sünnet edildi.

Darıca Belediyesi’nin Geleneksel Sünnet Şöleni, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Şölene Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Geleneksel sünnet şöleninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Pandeminin biraz daha rahatlaması ile beraber en azından kısıtlı sayıda sadece çocukları ve aileleri içinde barındıran bir organizasyon yapmak istedik” dedi.

HEYECANLARINA ORTAK OLDUK

Darıca’nın her kesiminin yanlarında olacağını sözlerinin devamında ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Erkekliğe ilk adımında destekçileri olduğumuz 500 çocuğumuzun ve ailelerinin heyecanlarına ortak olduk. Gönül Belediyeciliği anlayışımız ile vatandaşlarımızın her anlarında yanlarında olmaya ve destekçileri olmaya, Darıcalı vatandaşlarımıza canla başla hizmet etmeye devam ediyoruz. Rabbim evlatlarımızın inşallah damatlığını da göstersin. Sizlere, topluma, vatana hayırlı evlatlar olurlar umarım” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.