Başkan Alagöz’den, Darıca Emniyetine ziyaret

Siyaset 03.07.2021 - 10:12, Güncelleme: 03.07.2021 - 10:12
 

Başkan Alagöz’den, Darıca Emniyetine ziyaret

Başkan Alagöz’den, Darıca Emniyetine ziyaret

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e ziyarette bulundu. Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz göreve seçilmesinin ardından sürdürdüğü protokol ziyaretleri kapsamında, beraberinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Alagöz, Alperen Ocakları Başkanı Osman Tanrıverdi ve parti üyeleriyle birlikte, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e ziyaret gerçekleştirdi. Darıca’nın huzur ve refahı için gece gündüz emek sarf eden tüm emniyet teşkilatına teşekkür eden Başkan Alagöz, “ Protokol ziyaretlerimiz kapsamında Darıca İlçe Emniyet Müdürümüz Şaheser Şen hanımefendiyi ziyaret ettik. Darıca’mızın huzur içerisinde olması için hayatlarını ortaya koyan, özellikle pandemi sürecinde göstermiş oldukları yoğun uğraş için öncelikle Emniyet Müdürümüz Şaheser Şen’e ve tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Başkan Alagöz’den, Darıca Emniyetine ziyaret

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e ziyarette bulundu.

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Başkanı Eser Göktuğ Alagöz göreve seçilmesinin ardından sürdürdüğü protokol ziyaretleri kapsamında, beraberinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Alagöz, Alperen Ocakları Başkanı Osman Tanrıverdi ve parti üyeleriyle birlikte, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e ziyaret gerçekleştirdi. Darıca’nın huzur ve refahı için gece gündüz emek sarf eden tüm emniyet teşkilatına teşekkür eden Başkan Alagöz, “ Protokol ziyaretlerimiz kapsamında Darıca İlçe Emniyet Müdürümüz Şaheser Şen hanımefendiyi ziyaret ettik. Darıca’mızın huzur içerisinde olması için hayatlarını ortaya koyan, özellikle pandemi sürecinde göstermiş oldukları yoğun uğraş için öncelikle Emniyet Müdürümüz Şaheser Şen’e ve tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.