19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler nikâh şahidi oldu

Gebze 03.07.2021 - 15:00, Güncelleme: 03.07.2021 - 15:00
 

Kaymakam Güler nikâh şahidi oldu

Kaymakam Güler nikâh şahidi oldu

Gebze Kaymakamlığı Açık Kapı birimine yardım başvurusunda bulunan S. Genç, dini nikâhlı evli olduğu eşinin cezaevinde olduğunu, 4 çocuklarının bulunduğunu ve eşinin cezaevinden firar etmesi nedeniyle çocukların 2 yıldır eğitim alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler evlilik işlemlerini başlatmış akabinde 02.07.2021 tarihinde Kaymakamlık Makamında İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın tarafından çiftlerin evlilik akdi gerçekleştirdi. Nikâha Kaymakam Mustafa Güler, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Abdurrahman Tokmak ve Kaymakamlık personelleri katıldı. Çiftin nikâh şahitliğini de yapan Kaymakam Güler, “Bugün burada evlatlarımızın gecikmiş bir eksikliklerini giderdik. Birbirlerine ve hayata sıkı sıkı sarılsınlar, çocuklarıyla birlikte mutlu olsunlar. Ben evli çiftimize mutluluklar diliyorum. İkisini de Allah her iki cihanda mesut bahtiyar eylesin” dedi. Resmi nikâhına kavuşan S. Genç ve A. Mengütay  “Bizleri sahipsiz bırakmayan ve desteğini bize sağlayan Kaymakamımıza, Kaymakamlık personeline çok teşekkür ederiz. Allah devletimize zeval vermesin.” dedi. Kaymakam Güler, genç çifte evlilik makamının önemi ve her zaman birbirlerine sevgi ve saygı duygularıyla yaşamalarını öğütleyerek tekrar tebrik etti. Genç çifte ve çocuklarına çeşitli hediyeler takdim edildikten sonra pasta kesilerek nikâh merasimi sona erdi.
Kaymakam Güler nikâh şahidi oldu

Gebze Kaymakamlığı Açık Kapı birimine yardım başvurusunda bulunan S. Genç, dini nikâhlı evli olduğu eşinin cezaevinde olduğunu, 4 çocuklarının bulunduğunu ve eşinin cezaevinden firar etmesi nedeniyle çocukların 2 yıldır eğitim alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler evlilik işlemlerini başlatmış akabinde 02.07.2021 tarihinde Kaymakamlık Makamında İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın tarafından çiftlerin evlilik akdi gerçekleştirdi.

Nikâha Kaymakam Mustafa Güler, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Abdurrahman Tokmak ve Kaymakamlık personelleri katıldı.

Çiftin nikâh şahitliğini de yapan Kaymakam Güler, “Bugün burada evlatlarımızın gecikmiş bir eksikliklerini giderdik. Birbirlerine ve hayata sıkı sıkı sarılsınlar, çocuklarıyla birlikte mutlu olsunlar. Ben evli çiftimize mutluluklar diliyorum. İkisini de Allah her iki cihanda mesut bahtiyar eylesin” dedi. Resmi nikâhına kavuşan S. Genç ve A. Mengütay  “Bizleri sahipsiz bırakmayan ve desteğini bize sağlayan Kaymakamımıza, Kaymakamlık personeline çok teşekkür ederiz. Allah devletimize zeval vermesin.” dedi.

Kaymakam Güler, genç çifte evlilik makamının önemi ve her zaman birbirlerine sevgi ve saygı duygularıyla yaşamalarını öğütleyerek tekrar tebrik etti. Genç çifte ve çocuklarına çeşitli hediyeler takdim edildikten sonra pasta kesilerek nikâh merasimi sona erdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.