Aktaş’tan Kılıçdaroğlu’na destek

Gündem 04.07.2021 - 13:32, Güncelleme: 04.07.2021 - 15:17
 

Aktaş’tan Kılıçdaroğlu’na destek

Aktaş’tan Kılıçdaroğlu’na destek

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yasama dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis’e gönderilen son fezlekesiyle ilgili Kılıçdaroğlu’na destekte bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezleke, geçen günlerde Meclis’e gönderilmişti. Dokunulmazlığı kaldırılması talep edilen CHP liderine ‘cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlamasıyla dört yıla kadar hapis istendiği ortaya çıkmıştı. Twitter hesabından video paylaşan CHP lideri, “Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın” dediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak, hemen dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi. HODRİ MEYDAN Kılıçdaroğlu’na partisinin her kesiminden destek geldi. ‘Hodri Meydan’ etiketi sosyal medyada gündem olurken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Aktaş, “Hodri meydan. Yıkılır korku duvarları, sel olur meydanlara inenler, Demokrasi ve barış çığlıkları inletir sokakları” dedi.            
Aktaş’tan Kılıçdaroğlu’na destek

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yasama dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis’e gönderilen son fezlekesiyle ilgili Kılıçdaroğlu’na destekte bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezleke, geçen günlerde Meclis’e gönderilmişti. Dokunulmazlığı kaldırılması talep edilen CHP liderine ‘cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlamasıyla dört yıla kadar hapis istendiği ortaya çıkmıştı. Twitter hesabından video paylaşan CHP lideri, “Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın” dediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak, hemen dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

HODRİ MEYDAN

Kılıçdaroğlu’na partisinin her kesiminden destek geldi. ‘Hodri Meydan’ etiketi sosyal medyada gündem olurken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Aktaş, “Hodri meydan. Yıkılır korku duvarları, sel olur meydanlara inenler, Demokrasi ve barış çığlıkları inletir sokakları” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.