19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Belediyesi ve Fatih Devlet’ten ‘SÜNNET’ işbirliği

Gebze 05.07.2021 - 10:46, Güncelleme: 05.07.2021 - 10:46
 

Gebze Belediyesi ve Fatih Devlet’ten ‘SÜNNET’ işbirliği

Gebze Belediyesi ve Fatih Devlet’ten ‘SÜNNET’ işbirliği

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleninde, çocuklar Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde sünnet edildi. Vatandaşlara nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı kendine misyon edinen Gebze Fatih Devlet Hastanesi, sosyal sorumluluk projelerini yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gebze Belediyesi tarafından her yıl yapılan geleneksel sünnet şöleninde bu yıl çocuklar Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde sünnet edildi. ÇOCUKLARIN OPERASYONU SORUNSUZ GEÇTİ Düzenlenen organizasyonda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı çocuklarla yakından ilgilendi. Kendisi de çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Sarı, “Çocuklarımızın sünnet işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye başladık. Ailelerinin sevincine ve çocuklarımızın heyecanına ortak olduk. Hastanemizde düzenlenen bu organizasyonla bölge halkına sosyal sorumluluk anlamında verdiğimiz desteğe bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Düzenlenen organizasyonda sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”  diye konuştu.
Gebze Belediyesi ve Fatih Devlet’ten ‘SÜNNET’ işbirliği

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleninde, çocuklar Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde sünnet edildi.

Vatandaşlara nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı kendine misyon edinen Gebze Fatih Devlet Hastanesi, sosyal sorumluluk projelerini yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gebze Belediyesi tarafından her yıl yapılan geleneksel sünnet şöleninde bu yıl çocuklar Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde sünnet edildi.

ÇOCUKLARIN OPERASYONU SORUNSUZ GEÇTİ

Düzenlenen organizasyonda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı çocuklarla yakından ilgilendi. Kendisi de çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Sarı, “Çocuklarımızın sünnet işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye başladık. Ailelerinin sevincine ve çocuklarımızın heyecanına ortak olduk. Hastanemizde düzenlenen bu organizasyonla bölge halkına sosyal sorumluluk anlamında verdiğimiz desteğe bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Düzenlenen organizasyonda sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”  diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.