MHP Gebze teşkilatlarına sahip çıkıyor

Siyaset 05.07.2021 - 14:48, Güncelleme: 05.07.2021 - 14:48
 

MHP Gebze teşkilatlarına sahip çıkıyor

MHP Gebze Aile ve Kadın Kurulu Danışmanı Belgüzar Boztaş ve yönetimi, MHP Yavuz Selim Mahalle Teşkilatı’nın sabah kahvaltısı programına katılarak teşkilat mensupları ile istişarede bulundu.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı normalleşme süreci ile birlikte saha çalışmalarının startını vermişti. Gebze’de 120x120 saha çalışmaları gerçekleştiren MHP Gebze İlçe Başkanlığı hem vatandaşlardan hem de teşkilatından kopmuyor. MHP Yavuz Selim Mahalle Teşkilatı’nın sabah kahvaltısı programına katılan MHP Gebze Aile ve Kadın Kurulu Danışmanı Belgüzar Boztaş ve yönetimi teşkilat mensupları ile istişarede bulundu. TEŞKİLAT MENSUPLARI İLE SIK SIK GÖRÜŞÜLECEK Program hakkında bilgilendirmede bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze Aile ve Kadın Kurulu Danışmanımız Sn. Belgüzar Boztaş ve yönetimi Yavuz Selim Mahalle teşkilatımızda sabah kahvaltısı programına katılarak devlet dolu sohbette bulundu. Yoğun katılımından ötürü kıymetli partililerimizin emeklerine canı gönülden teşekkür eder, bir sonraki program için arayı uzatmamak adına iyi günler dileriz. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” dedi.
MHP Gebze Aile ve Kadın Kurulu Danışmanı Belgüzar Boztaş ve yönetimi, MHP Yavuz Selim Mahalle Teşkilatı’nın sabah kahvaltısı programına katılarak teşkilat mensupları ile istişarede bulundu.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı normalleşme süreci ile birlikte saha çalışmalarının startını vermişti. Gebze’de 120x120 saha çalışmaları gerçekleştiren MHP Gebze İlçe Başkanlığı hem vatandaşlardan hem de teşkilatından kopmuyor. MHP Yavuz Selim Mahalle Teşkilatı’nın sabah kahvaltısı programına katılan MHP Gebze Aile ve Kadın Kurulu Danışmanı Belgüzar Boztaş ve yönetimi teşkilat mensupları ile istişarede bulundu.

TEŞKİLAT MENSUPLARI İLE SIK SIK GÖRÜŞÜLECEK

Program hakkında bilgilendirmede bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze Aile ve Kadın Kurulu Danışmanımız Sn. Belgüzar Boztaş ve yönetimi Yavuz Selim Mahalle teşkilatımızda sabah kahvaltısı programına katılarak devlet dolu sohbette bulundu. Yoğun katılımından ötürü kıymetli partililerimizin emeklerine canı gönülden teşekkür eder, bir sonraki program için arayı uzatmamak adına iyi günler dileriz. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.