Darıca’dan hastalara moral

Darıca 05.07.2021 - 16:59, Güncelleme: 05.07.2021 - 16:59
 

Darıca’dan hastalara moral

Darıca’dan hastalara moral

Darıca Kaymakamlığı ve Kızılay Darıca Şubesi, hastalara moral vermek amacı ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yoğun Bakım ve Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Merkezi’nin duvarlarına resim yapıldı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan takdir toplayan bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hastalara moral vermek amacı ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yoğun Bakım ve Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Merkezinin duvarlarına resim yapıldı. BAŞARI BELGESİ VERİLDİ Proje hakkında bilgi veren Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Bu kapsamda Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Özver, Okul Müdür Yardımcı Sevgi Balcı, Öğretmen Mustafa Selvitopu, Öğretmen Serap Pekvarlı, Müdür Yardımcısı Elif Dönmez, Usta Öğretici Nurgül Yuca’nın destekleri ile projeyi gerçekleştirdik. Bu güzel çalışmalardan dolayı Kızılay Başkanı Kemal Solhan ve ekibi ile öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.  Kaymakam Kara, projede emeği geçenlere başarı belgesi verdi.
Darıca’dan hastalara moral

Darıca Kaymakamlığı ve Kızılay Darıca Şubesi, hastalara moral vermek amacı ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yoğun Bakım ve Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Merkezi’nin duvarlarına resim yapıldı.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan takdir toplayan bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hastalara moral vermek amacı ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yoğun Bakım ve Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Merkezinin duvarlarına resim yapıldı.

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Proje hakkında bilgi veren Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Bu kapsamda Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Özver, Okul Müdür Yardımcı Sevgi Balcı, Öğretmen Mustafa Selvitopu, Öğretmen Serap Pekvarlı, Müdür Yardımcısı Elif Dönmez, Usta Öğretici Nurgül Yuca’nın destekleri ile projeyi gerçekleştirdik. Bu güzel çalışmalardan dolayı Kızılay Başkanı Kemal Solhan ve ekibi ile öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.  Kaymakam Kara, projede emeği geçenlere başarı belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.