Ellibeş, önceki dönem ilçe başkanlarını ağırladı

Siyaset 06.07.2021 - 10:02, Güncelleme: 06.07.2021 - 10:02
 

Ellibeş, önceki dönem ilçe başkanlarını ağırladı

Ellibeş, önceki dönem ilçe başkanlarını ağırladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki dönem ilçe başkanlarını ağırladı. Ellibeş, “Vefa, AK Parti’de en kıymetli haslet. Cevher değerindeki yol arkadaşlarımızın bizdeki yeri apayrı” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçen hafta Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Başkanvekili Dr.Şahin Talus’la birlikte Sakarya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ne katılmış, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme fırsatı yakalamıştı. Yaz aylarında da teşkilat programlarında temponun düşmeyeceğini, il danışma meclisinden sandık kurulları toplantılarına kadar birçok teşkilat çalışmasını bu dönemde gerçekleştireceklerini belirten Başkan Ellibeş’i önceki gün geçmiş dönem ilçe başkanları ziyaret etti. Özel işleri nedeniyle gelemeyenlerin telefonla destek mesajı gönderdiği toplantı bir saatten fazla sürdü. “AK PARTİ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLE” Geniş katılımın olduğu toplantıda ilçe başkanlarının moral ve motivasyonundan güç aldıklarını, kuruluşundan bugüne milyonlarca üyesiyle AK Parti’nin büyük ve güçlü bir aile olduğunu belirten Başkan Ellibeş, “Geçmiş dönemlerde İlçe Başkanlığı vazifesini layıkıyla yerine getiren emektar başkanlarımızla bir araya geldik. Eski günleri konuştuk, hasret giderdik. Vefa, AK Parti’de en kıymetli haslet. Cevher değerindeki yol arkadaşlarımızın bizdeki yeri apayrı. AK Parti ailesi olarak bu buluşmaları düzenli olarak devam ettireceğiz” dedi. İlçe Başkanları, Ellibeş’e özel rahleli Kuran-ı Kerim hediye etti.
Ellibeş, önceki dönem ilçe başkanlarını ağırladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki dönem ilçe başkanlarını ağırladı. Ellibeş, “Vefa, AK Parti’de en kıymetli haslet. Cevher değerindeki yol arkadaşlarımızın bizdeki yeri apayrı” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçen hafta Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Başkanvekili Dr.Şahin Talus’la birlikte Sakarya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ne katılmış, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme fırsatı yakalamıştı. Yaz aylarında da teşkilat programlarında temponun düşmeyeceğini, il danışma meclisinden sandık kurulları toplantılarına kadar birçok teşkilat çalışmasını bu dönemde gerçekleştireceklerini belirten Başkan Ellibeş’i önceki gün geçmiş dönem ilçe başkanları ziyaret etti. Özel işleri nedeniyle gelemeyenlerin telefonla destek mesajı gönderdiği toplantı bir saatten fazla sürdü.

“AK PARTİ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLE”

Geniş katılımın olduğu toplantıda ilçe başkanlarının moral ve motivasyonundan güç aldıklarını, kuruluşundan bugüne milyonlarca üyesiyle AK Parti’nin büyük ve güçlü bir aile olduğunu belirten Başkan Ellibeş, “Geçmiş dönemlerde İlçe Başkanlığı vazifesini layıkıyla yerine getiren emektar başkanlarımızla bir araya geldik. Eski günleri konuştuk, hasret giderdik. Vefa, AK Parti’de en kıymetli haslet. Cevher değerindeki yol arkadaşlarımızın bizdeki yeri apayrı. AK Parti ailesi olarak bu buluşmaları düzenli olarak devam ettireceğiz” dedi. İlçe Başkanları, Ellibeş’e özel rahleli Kuran-ı Kerim hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.