19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP’li Kaygusuz, Türkkan’a ateş püskürdü!

Siyaset 06.07.2021 - 10:24, Güncelleme: 06.07.2021 - 10:24
 

YRP’li Kaygusuz, Türkkan’a ateş püskürdü!

YRP’li Kaygusuz, Türkkan’a ateş püskürdü!

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkan Vekili Yaşar Kaygusuz, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, merhum milli görüş lideri Necmettin Erbakan'ı hedef alan çirkin açıklamalarına yönelik sert ifadeler kullandı. Kaygusuz, “Kanal İstanbul projesi üzerinden hükümeti eleştirirken 28. hükümetimizin başbakanı, milli kalkınmamızın mimarı ve ülkemize birçok eser kazandıran Merhum Hocamıza dil uzatan Lütfü Türkkan, kendisinin siyasi hayatı boyunca hayal edemeyeceği projeleri hayata geçirmiştir. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza delili olmayan mesnetsiz iftiralar atıp, ‘boş arazilere temel atardı’ diyerek öncelikle kendi siyasi birikimini ortaya koyan Türkkan, bir an önce kendi siyasi geçmişini sorgulamalıdır” dedi. ACİLEN ÖZÜR DİLEMELİ “Ülkemizde tek bir dikili ağacı olmayan Türkkan, memleketimizin dört bir yanında eserleri olan hocamıza haddini aşarak dil uzatmıştır” diyen Kaygusuz, acilen aziz Türk milletinden ve milli görüş camiasından özür dilemeli” dedi. Açıklamasını sürdüren Kaygusuz, kendisine gelen tepkiler üzerine "AK Parti iktidarının Kanal İstanbul projesini eleştirirken ülkemizin kalkınmasına dair duruşundan taviz vermeyen Merhum Necmettin Erbakan Hoca ile ilgili sözlerimin yanlış bir anlaşılmaya sebep olmasından dolayı üzgünüm" şeklinde açıklama yapan Türkkan'ın özür dilemediği sürece ne kadar samimiyetsiz ve temelsiz bir siyaset yürüttüğünü de ortaya koyacaktır” ifadeleriyle açıklamalarına son verdi.
YRP’li Kaygusuz, Türkkan’a ateş püskürdü!

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkan Vekili Yaşar Kaygusuz, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, merhum milli görüş lideri Necmettin Erbakan'ı hedef alan çirkin açıklamalarına yönelik sert ifadeler kullandı. Kaygusuz, “Kanal İstanbul projesi üzerinden hükümeti eleştirirken 28. hükümetimizin başbakanı, milli kalkınmamızın mimarı ve ülkemize birçok eser kazandıran Merhum Hocamıza dil uzatan Lütfü Türkkan, kendisinin siyasi hayatı boyunca hayal edemeyeceği projeleri hayata geçirmiştir. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza delili olmayan mesnetsiz iftiralar atıp, ‘boş arazilere temel atardı’ diyerek öncelikle kendi siyasi birikimini ortaya koyan Türkkan, bir an önce kendi siyasi geçmişini sorgulamalıdır” dedi.

ACİLEN ÖZÜR DİLEMELİ

“Ülkemizde tek bir dikili ağacı olmayan Türkkan, memleketimizin dört bir yanında eserleri olan hocamıza haddini aşarak dil uzatmıştır” diyen Kaygusuz, acilen aziz Türk milletinden ve milli görüş camiasından özür dilemeli” dedi. Açıklamasını sürdüren Kaygusuz, kendisine gelen tepkiler üzerine "AK Parti iktidarının Kanal İstanbul projesini eleştirirken ülkemizin kalkınmasına dair duruşundan taviz vermeyen Merhum Necmettin Erbakan Hoca ile ilgili sözlerimin yanlış bir anlaşılmaya sebep olmasından dolayı üzgünüm" şeklinde açıklama yapan Türkkan'ın özür dilemediği sürece ne kadar samimiyetsiz ve temelsiz bir siyaset yürüttüğünü de ortaya koyacaktır” ifadeleriyle açıklamalarına son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.