19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda bayram temizliği başladı!

Dilovası 06.07.2021 - 12:16, Güncelleme: 06.07.2021 - 12:16
 

Dilovası’nda bayram temizliği başladı!

Dilovası’nda bayram temizliği başladı!

Dilovası Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede ki mezarlıklarda bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dini bayramlar öncesi mezarlıklarda gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşlardan tam not alan Dilovası Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki mezarlıkların bakım çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik çalışmaları kapsamında mezarlıklardaki ekipler mıntıka temizliğinin yanı sıra ot biçimi, boyama, bakım ve onarım işleri de gerçekleştiriyor. VATANDAŞLAR MEMNUN Çalışmaların devam ettiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği mezarlıklar başta olmak üzere bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yaptıklarını belirterek, vatandaşların çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Başkan Şayir ayrıca,  pandemi sebebiyle vefat eden sevdiklerinin kabirlerini ziyaret edemeyen vatandaşların bir nebze de olsa içlerinin rahat etmesi sağlanmış olacağını da ifade etti.
Dilovası’nda bayram temizliği başladı!

Dilovası Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede ki mezarlıklarda bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dini bayramlar öncesi mezarlıklarda gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşlardan tam not alan Dilovası Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki mezarlıkların bakım çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik çalışmaları kapsamında mezarlıklardaki ekipler mıntıka temizliğinin yanı sıra ot biçimi, boyama, bakım ve onarım işleri de gerçekleştiriyor.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Çalışmaların devam ettiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği mezarlıklar başta olmak üzere bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yaptıklarını belirterek, vatandaşların çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Başkan Şayir ayrıca,  pandemi sebebiyle vefat eden sevdiklerinin kabirlerini ziyaret edemeyen vatandaşların bir nebze de olsa içlerinin rahat etmesi sağlanmış olacağını da ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.