Meral Akşener Gebzeli öğrenciye sözünü tuttu

Siyaset 06.07.2021 - 13:21, Güncelleme: 06.07.2021 - 13:21
 

Meral Akşener Gebzeli öğrenciye sözünü tuttu

Meral Akşener Gebzeli öğrenciye sözünü tuttu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gebze’de esnaf ziyareti sırasında tablet ihtiyacını dile getiren Eylül’e tabletini, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü teslim etti. Geçtiğimiz hafta Kocaeli’ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gebze’de de esnaf ziyaretinde bulunmuştu. Esnaf ziyareti sırasında lise öğrencisi Eylül ile tanışan Akşener, Eylül’e tablet sözü vermişti. Akşener’in verdiği söz yerde kalmadı ve Akşener, Eylül’e tabletini iletti. TABLET GENEL MERKEZDEN GELDİ Lise öğrencisi Eylül’e tabletini İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü teslim etti. Uluköylü, “Genel Başkanımız Gebze esnaf ziyaretinde lise öğrencisi Eylül ile karşılaşmış, genç kızımız uzaktan eğitim için tablet ihtiyacını dile getirmiş, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’de kendisine bu ihtiyacını karşılama sözünü vermişti. Genel Başkanımızın sözünü verdiği tablet genel merkezimizce tarafımıza ulaştırılmış olup, bizlerde yönetim kurulu arkadaşlarımla vakit kaybetmeden lise öğrencisi genç kızımıza teslim ettik” dedi.
Meral Akşener Gebzeli öğrenciye sözünü tuttu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gebze’de esnaf ziyareti sırasında tablet ihtiyacını dile getiren Eylül’e tabletini, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü teslim etti.

Geçtiğimiz hafta Kocaeli’ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gebze’de de esnaf ziyaretinde bulunmuştu. Esnaf ziyareti sırasında lise öğrencisi Eylül ile tanışan Akşener, Eylül’e tablet sözü vermişti. Akşener’in verdiği söz yerde kalmadı ve Akşener, Eylül’e tabletini iletti.

TABLET GENEL MERKEZDEN GELDİ

Lise öğrencisi Eylül’e tabletini İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü teslim etti. Uluköylü, “Genel Başkanımız Gebze esnaf ziyaretinde lise öğrencisi Eylül ile karşılaşmış, genç kızımız uzaktan eğitim için tablet ihtiyacını dile getirmiş, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’de kendisine bu ihtiyacını karşılama sözünü vermişti. Genel Başkanımızın sözünü verdiği tablet genel merkezimizce tarafımıza ulaştırılmış olup, bizlerde yönetim kurulu arkadaşlarımla vakit kaybetmeden lise öğrencisi genç kızımıza teslim ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.