MHP’li Kural eğitimde

Siyaset 06.07.2021 - 14:51, Güncelleme: 06.07.2021 - 14:51
 

MHP’li Kural eğitimde

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe başkanlarına, yönelik online ‘Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu Eğitimleri’ne katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlarına, yönelik online ‘Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu Eğitimleri’ veriyor. Eğitimlere MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da katıldı. 5 gün boyunca devam edecek eğitimin ilk oturumunun konusu ‘MHP’nin Kuruluşu ve Teşkilatlanması’ oldu. Ardından ‘Seçim Hukuku’ hakkında eğitim alan ilçe başkanları 5 gün boyunca eğitimlere katılarak bilinçlenecek. EĞİTİMLER 5 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK Eğitimlere katılan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Genel Merkezimizin İlçe Başkanlarına düzenlemiş olduğu ‘Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu Eğitimleri’ çerçevesinde ilk oturumumuzu gerçekleştirdik. Eğitimler beş gün boyunca devam edecektir. Açılış konuşmasını MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Filiz Kılıç Hocamız yapmış olup, ilk oturumumuzun konusu olan ‘MHP'nin Kuruluşu ve Teşkilatlanması Eğitimini’ MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Hocamız tarafından verilmiştir. Devamında ikinci oturum olarak MHP, MDK Başkanımız Sn. Halil Öztürk Bey tarafından ‘Seçim Hukuku’ eğitimi verilmiştir” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe başkanlarına, yönelik online ‘Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu Eğitimleri’ne katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlarına, yönelik online ‘Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu Eğitimleri’ veriyor. Eğitimlere MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da katıldı. 5 gün boyunca devam edecek eğitimin ilk oturumunun konusu ‘MHP’nin Kuruluşu ve Teşkilatlanması’ oldu. Ardından ‘Seçim Hukuku’ hakkında eğitim alan ilçe başkanları 5 gün boyunca eğitimlere katılarak bilinçlenecek.

EĞİTİMLER 5 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Eğitimlere katılan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Genel Merkezimizin İlçe Başkanlarına düzenlemiş olduğu ‘Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu Eğitimleri’ çerçevesinde ilk oturumumuzu gerçekleştirdik. Eğitimler beş gün boyunca devam edecektir. Açılış konuşmasını MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Filiz Kılıç Hocamız yapmış olup, ilk oturumumuzun konusu olan ‘MHP'nin Kuruluşu ve Teşkilatlanması Eğitimini’ MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Hocamız tarafından verilmiştir. Devamında ikinci oturum olarak MHP, MDK Başkanımız Sn. Halil Öztürk Bey tarafından ‘Seçim Hukuku’ eğitimi verilmiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.