Gökhan Aktaş’tan ayrımcılık tepkisi

Siyaset 07.07.2021 - 12:17, Güncelleme: 07.07.2021 - 12:17
 

Gökhan Aktaş’tan ayrımcılık tepkisi

Gökhan Aktaş’tan ayrımcılık tepkisi

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi’nden partilerine gelen vefat listesinden iletişim bilgilerinin çıkarılmasına tepki gösterdi. Aktaş, “Siyaset acılar üzerinden olmaz!” dedi. Darıca Belediyesi’nin siyasi partilere gönderdiği vefat listesinden, vefat edenin yakınlarının iletişim bilgilerini çıkarmasına CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenen Başkan Aktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Böyle siyaset olur mu? Acılarımız üzerinden rant devşirmekte neyin nesi? Malumunuz olduğu üzere Belediyelerin birincil görevi halka birçok sosyal alanda hizmet vermektir. Bu hizmetler sağlanırken Belediye başkanı; hizmeti alan kimdir, nerelidir, hangi görüştendir bakmaz bakmamalı. Hatta Belediye başkanları göreve başladıklarında sembolikte olsa parti rozetini çıkarır ve herkese eşit mesafedeyim imasıyla partisi ile arasına fiili olmayan bir mesafe dahi koyar. SÖZ VERİYORUZ Gelin Görün ki; bu günlerde maalesef Darıca Belediye Başkanı eskiden beri süre gelen bir hizmeti kendi menfaati doğrultusunda çarptırmakta. Gün aşırı ilçemizde vefat edenlerin bilgileri partimize mail yolu ile ulaştırılmakta iken son zamanlarda cenaze yakınlarının iletişim bilgileri kısmını listelerden çıkarmıştı. İlgili birimlere konu aktarılmasına rağmen bu tutumdan vaz geçilmemiştir. Sözüm size Muzaffer Bıyık!  Sözün özü acılarımız üzerinden siyaset yapmak ne kadar etik ne kadar ahlaklı. Buradan soruyorum kaygınız nedir, oylarınızın düşmüş olması mı size buna iten sebep?  Bir daha seçim kazanamayacak olmanız mı telaşlandırdı sizi böyle? Ne yaparsanız yapın bizler Darıcalı yurttaşlarımızın iyi gününde, kötü gününde yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnanın sizin yaptığınız ayrımcılığın ve adamcılığın hiç birisini yapmayacağız. Bu da buradan verdiğimiz söz olsun.”
Gökhan Aktaş’tan ayrımcılık tepkisi

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi’nden partilerine gelen vefat listesinden iletişim bilgilerinin çıkarılmasına tepki gösterdi. Aktaş, “Siyaset acılar üzerinden olmaz!” dedi.

Darıca Belediyesi’nin siyasi partilere gönderdiği vefat listesinden, vefat edenin yakınlarının iletişim bilgilerini çıkarmasına CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenen Başkan Aktaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Böyle siyaset olur mu? Acılarımız üzerinden rant devşirmekte neyin nesi? Malumunuz olduğu üzere Belediyelerin birincil görevi halka birçok sosyal alanda hizmet vermektir. Bu hizmetler sağlanırken Belediye başkanı; hizmeti alan kimdir, nerelidir, hangi görüştendir bakmaz bakmamalı. Hatta Belediye başkanları göreve başladıklarında sembolikte olsa parti rozetini çıkarır ve herkese eşit mesafedeyim imasıyla partisi ile arasına fiili olmayan bir mesafe dahi koyar.

SÖZ VERİYORUZ

Gelin Görün ki; bu günlerde maalesef Darıca Belediye Başkanı eskiden beri süre gelen bir hizmeti kendi menfaati doğrultusunda çarptırmakta. Gün aşırı ilçemizde vefat edenlerin bilgileri partimize mail yolu ile ulaştırılmakta iken son zamanlarda cenaze yakınlarının iletişim bilgileri kısmını listelerden çıkarmıştı. İlgili birimlere konu aktarılmasına rağmen bu tutumdan vaz geçilmemiştir. Sözüm size Muzaffer Bıyık!  Sözün özü acılarımız üzerinden siyaset yapmak ne kadar etik ne kadar ahlaklı. Buradan soruyorum kaygınız nedir, oylarınızın düşmüş olması mı size buna iten sebep?  Bir daha seçim kazanamayacak olmanız mı telaşlandırdı sizi böyle? Ne yaparsanız yapın bizler Darıcalı yurttaşlarımızın iyi gününde, kötü gününde yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnanın sizin yaptığınız ayrımcılığın ve adamcılığın hiç birisini yapmayacağız. Bu da buradan verdiğimiz söz olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.