19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Başkanımızla hedeflerimiz örtüştü”

Spor 07.07.2021 - 14:58, Güncelleme: 07.07.2021 - 14:58
 

“Başkanımızla hedeflerimiz örtüştü”

Darıca Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Sarp Yiğit, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki ilk teknik direktörlük tecrübesini sarı yeşilli ekibimizde yaşayacak olan Yiğit, aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade ederek hedefinin Darıca G.B’yi üst liglere taşımak olduğunu ifade etti.

İşte Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sarp Yiğit’in ilk açıklamaları: Darıca Gençlerbirliği gibi köklü bir maziye sahip olan değerli bir kulüpte görev alacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Başkanımız sayın Arif Gülen’in yaklaşımı ve projeleri ile hayallerimin paralel doğrultuda olması ve hedeflerimizin örtüşmesi burası ile anlaşmamda etkili oldu.  2004’te başladığım antrenörlük kariyerimde ilk gün yaşadığım heyecanın aynısını bugün de yaşıyorum. SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM Çok önemli kulüplerde, önemli isimlerle birlikte çalıştım. Ama Darıca Gençlerbirliği süreci benim adıma çok ama çok değerli bir serüven olacak. Bu kulübün değerini, aldığım görevin sorumluluğunun bilincindeyim. Hedefim, Darıca Gençlerbirliği’ni ekibim ile birlikte hak ettiği üst liglere taşıyarak bu camiayı mutlu etmek. En kısa sürede ekibimizle beraber planlamalarımızı ve yol haritamızı belirleyerek çalışmalarımıza start vereceğiz. BÜYÜK TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM Darıca Gençlerbirliği taraftarlarına da teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüzle anlaşmaya vardığımızdan hemen sonra birçok mesaj aldım. Şahsıma karşı göstermiş oldukları teveccüh için çok teşekkür ederim. Büyük taraftarımızın desteğiyle bir bütün olarak Darıca Gençlerbirliği’ni hep birlikte başarıya taşıyacağımıza inanıyorum. FUTBOLCUYKEN BURADA OYNAMAYI ÇOK İSTEMİŞTİM Darıca Gençlerbirliği’ni çok iyi tanıyorum. Futbolculuk dönemimde Darıca Gençlerbirliği’nde forma giyme isteği daima olmuştur. Hatta burası ile görüşmemiz olmuş ancak formayı giymek kısmet olmamıştı. Nasip bu güzel kulübe teknik direktör olarak gelmekmiş. Geçen sezon Darıca Gençlerbirliği maçlarını seyretmeye geldim. Gelemediğim maçlarda ise internet ortamında maçlarını takip ettim. Kadroda daha önce birlikte çalıştığım futbolcularımız da var. Bu anlamda takımı ve kulübü çok iyi tanıdığımı ifade edebilirim.  
Darıca Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Sarp Yiğit, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki ilk teknik direktörlük tecrübesini sarı yeşilli ekibimizde yaşayacak olan Yiğit, aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade ederek hedefinin Darıca G.B’yi üst liglere taşımak olduğunu ifade etti.

İşte Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sarp Yiğit’in ilk açıklamaları: Darıca Gençlerbirliği gibi köklü bir maziye sahip olan değerli bir kulüpte görev alacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Başkanımız sayın Arif Gülen’in yaklaşımı ve projeleri ile hayallerimin paralel doğrultuda olması ve hedeflerimizin örtüşmesi burası ile anlaşmamda etkili oldu.  2004’te başladığım antrenörlük kariyerimde ilk gün yaşadığım heyecanın aynısını bugün de yaşıyorum.

SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM

Çok önemli kulüplerde, önemli isimlerle birlikte çalıştım. Ama Darıca Gençlerbirliği süreci benim adıma çok ama çok değerli bir serüven olacak. Bu kulübün değerini, aldığım görevin sorumluluğunun bilincindeyim. Hedefim, Darıca Gençlerbirliği’ni ekibim ile birlikte hak ettiği üst liglere taşıyarak bu camiayı mutlu etmek. En kısa sürede ekibimizle beraber planlamalarımızı ve yol haritamızı belirleyerek çalışmalarımıza start vereceğiz.

BÜYÜK TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Darıca Gençlerbirliği taraftarlarına da teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüzle anlaşmaya vardığımızdan hemen sonra birçok mesaj aldım. Şahsıma karşı göstermiş oldukları teveccüh için çok teşekkür ederim. Büyük taraftarımızın desteğiyle bir bütün olarak Darıca Gençlerbirliği’ni hep birlikte başarıya taşıyacağımıza inanıyorum.

FUTBOLCUYKEN BURADA OYNAMAYI ÇOK İSTEMİŞTİM

Darıca Gençlerbirliği’ni çok iyi tanıyorum. Futbolculuk dönemimde Darıca Gençlerbirliği’nde forma giyme isteği daima olmuştur. Hatta burası ile görüşmemiz olmuş ancak formayı giymek kısmet olmamıştı. Nasip bu güzel kulübe teknik direktör olarak gelmekmiş. Geçen sezon Darıca Gençlerbirliği maçlarını seyretmeye geldim. Gelemediğim maçlarda ise internet ortamında maçlarını takip ettim. Kadroda daha önce birlikte çalıştığım futbolcularımız da var. Bu anlamda takımı ve kulübü çok iyi tanıdığımı ifade edebilirim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.