Deva Dilovası mahallelerde teşkilatlanıyor

Siyaset 07.07.2021 - 15:06, Güncelleme: 07.07.2021 - 15:06
 

Deva Dilovası mahallelerde teşkilatlanıyor

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Tavşancıl Mahalle Başkanlığına Mehmet Hazal’ın atandığını açıkladı.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı mahallelerde teşkilatlandırma çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Dilovası’nda başkanı atanmayan mahalle bırakmamak düsturu ile çalışan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı mahalle başkanlarını bir bir atıyor. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, son olarak Tavşancıl Mahalle Başkanlığına Mehmet Hazal’ı atandı. ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Atama hakkında bilgi veren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Komisyonumuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tavşancıl mahalle başkanlığına iş insanı Mehmet Hazal Bey atanmıştır. Mahalle Başkanımıza belgesini takdim ettik. Mehmet Bey’e yeni görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.”
Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Tavşancıl Mahalle Başkanlığına Mehmet Hazal’ın atandığını açıkladı.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı mahallelerde teşkilatlandırma çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Dilovası’nda başkanı atanmayan mahalle bırakmamak düsturu ile çalışan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı mahalle başkanlarını bir bir atıyor. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, son olarak Tavşancıl Mahalle Başkanlığına Mehmet Hazal’ı atandı.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Atama hakkında bilgi veren Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Teşkilat Komisyonumuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Tavşancıl mahalle başkanlığına iş insanı Mehmet Hazal Bey atanmıştır. Mahalle Başkanımıza belgesini takdim ettik. Mehmet Bey’e yeni görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.