Candemir, bir dönem daha aday!

Kocaeli 07.07.2021 - 16:22, Güncelleme: 07.07.2021 - 16:22
 

Candemir, bir dönem daha aday!

Kocaeli Barosu’nun mevcut başkanı Bahar Gültekin Candemir, meslektaşlarına seslenerek kongreye katılmaya davet etti. Bir dönem daha baro başkanlığına aday olduğunu açıklayan Candemir, aday olacak meslektaşlarına da başarılar diledi.

Kocaeli Barosu’nun 36’ncı olağan kongresi 10-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kongre ilk gün KOTO’da, ikinci gün seçim Kocaeli Adliyesi’nde yapılacak. Kocaeli Barosu’nun mevcut başkanı Bahar Gültekin Candemir, meslektaşlarına seslenerek kongreye katılmaya davet etti. Bir dönem daha baro başkanlığına aday olduğunu açıklayan Candemir, aday olacak meslektaşlarına da başarılar diledi. Kocaeli Barosu’nun mevcut başkanı Bahar Gültekin Candemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Mesleğimizin teminat olduğu Hukuk Devleti ve Hukukun üstünlüğü için mücadele kararlığımızı yineliyor yaşadığımız bu olağanüstü süreci ilk günden itibaren söylediğimiz gibi- ortak akılla ve azimle aşacağımıza inanıyoruz. Bu inançla hak savunucuları olan siz meslektaşlarımızdan, mesleğimize baromuza ve ülkemize hizmet etmek için bir dönem daha görev talep ediyorum. ZOR VE HASSAS DÖNEMDEN GEÇİYORUZ Pandemi nedeniyle genelde Ülkemiz özelde ise mesleğimiz bakımından zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu koşullar altında gelenek olduğu üzere çok istememe rağmen- ofislerinizde ziyaret etme imkânı kalmadığından sizlere yazılı bir metinle ulaşmak durumunda kaldım. En kısa sürede sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle 10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kocaeli Barosu Genel Kurulunda bir dönem daha Baro Başkanlığına aday olduğumu takdirlerinize arz ediyor. Demokrasinin en güzel şekilde tezahür ettiği Genel Kurulumuzda Baro Başkanlığına, yönetim kuruluna ve diğer kurullara aday olacak tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum.”
Kocaeli Barosu’nun mevcut başkanı Bahar Gültekin Candemir, meslektaşlarına seslenerek kongreye katılmaya davet etti. Bir dönem daha baro başkanlığına aday olduğunu açıklayan Candemir, aday olacak meslektaşlarına da başarılar diledi.

Kocaeli Barosu’nun 36’ncı olağan kongresi 10-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kongre ilk gün KOTO’da, ikinci gün seçim Kocaeli Adliyesi’nde yapılacak. Kocaeli Barosu’nun mevcut başkanı Bahar Gültekin Candemir, meslektaşlarına seslenerek kongreye katılmaya davet etti. Bir dönem daha baro başkanlığına aday olduğunu açıklayan Candemir, aday olacak meslektaşlarına da başarılar diledi. Kocaeli Barosu’nun mevcut başkanı Bahar Gültekin Candemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Mesleğimizin teminat olduğu Hukuk Devleti ve Hukukun üstünlüğü için mücadele kararlığımızı yineliyor yaşadığımız bu olağanüstü süreci ilk günden itibaren söylediğimiz gibi- ortak akılla ve azimle aşacağımıza inanıyoruz. Bu inançla hak savunucuları olan siz meslektaşlarımızdan, mesleğimize baromuza ve ülkemize hizmet etmek için bir dönem daha görev talep ediyorum.

ZOR VE HASSAS DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Pandemi nedeniyle genelde Ülkemiz özelde ise mesleğimiz bakımından zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu koşullar altında gelenek olduğu üzere çok istememe rağmen- ofislerinizde ziyaret etme imkânı kalmadığından sizlere yazılı bir metinle ulaşmak durumunda kaldım. En kısa sürede sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle 10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kocaeli Barosu Genel Kurulunda bir dönem daha Baro Başkanlığına aday olduğumu takdirlerinize arz ediyor. Demokrasinin en güzel şekilde tezahür ettiği Genel Kurulumuzda Baro Başkanlığına, yönetim kuruluna ve diğer kurullara aday olacak tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.