Memur-Sen Gebze Fatih’te

Gebze 08.07.2021 - 11:19, Güncelleme: 08.07.2021 - 11:19
 

Memur-Sen Gebze Fatih’te

Memur-Sen Gebze Fatih’te

Memur-Sen Kocaeli Yönetimi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimini ziyaret etti. Ziyarete Memur-Sen il Temsilcisi Şahin Yaşlık, Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Ulaştırma Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş, Büro Memur-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Fırat Güler, Birlik Haber Sen Kocaeli Şube başkanı Tacettin Mazlum, Toç Bir-Sen Kocaeli şube Başkanı Ceyhun Arabacı ,Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Altun,  Memur-Sen Basın ve iletişim Başkanı Mustafa Ulusoy, Sağlık Sen Şube yönetimi ilçe temsilcisi ve hastane temsilcisi katıldı. “FATİH DEVLET ÇEVRE İLLERDEN DE HASTALARA HİZMET VERİYOR” Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık; “Gebze Fatih Devlet Hastanemiz, Gebze, Çayırova ve Dilovası ilçelerimize hatta İstanbul’dan da yoğun hasta kabulü aldığından, ortalama yılda 2 milyon vatandaşımıza hizmet vermektedir. Covid-19 ile mücadelede ilimizdeki salgının büyük yükünü omuzlayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi çalışanlarımızın canları pahasına destan yazdıklarına şahit olduk. Bu zorlu süreçte olağanüstü çabalarla özverili şekilde gecesini gündüzüne katarak, gerektiğinde sabahlara kadar mesai yapan Hastane Yönetimi ve çalışanlarının emekleri göz ardı edilmemelidir.  Memur-Sen olarak bizler, çalışanlarımız ile yönetim arasında köprü vazifesi görüyoruz. Hep beraber elbirliği içerisinde kurumlarımızda hizmet üreterek mutlu ve huzurlu çalışma ortamları sağlıyoruz. İlyas hocamızın Başhekim yardımcılığı zamanındaki başarılı çalışmalarına şahit olduk. Başhekimlik döneminde Gebze Fatih Devlet Hastanesinde çalışan memnuniyetinin en üst seviyede olduğunu dile getiren Yaşlık, kurumumuz çalışanlarımıza en çok Döner Sermaye dağıtımı noktasında ilk sıradadır. Bu süreçte her zaman çalışanın yanında olan Başhekim Dr. İlyas Sarı hocamıza ve yönetimini tebrik ediyorum. Bu bağlamda önümüzdeki süreçte de Memur-Sen olarak destek konusunda üzerimize düşen görevi yerine getirmek için her zaman hazırız. SARI, “10 AYDA 13 BİN BAŞVURU YAPILDI” Memur-Sen yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Uzm. Dr. İlyas Sarı, “sağlık çalışanları olarak zorlu süreçten geçiyoruz, şükürler olsun ki çoğunu atlattık. Bu pandemi süresinde yaklaşık 6 bin 500 hastamızı şifa ile taburcu ettik. 10 aylık gibi bir süreçte 112 Acil Servis ile kurumumuza 13 bin başvuru yapılmış acil servis hizmetimiz aksamadan devam etmiştir. Bu dönemde hastanemiz bölgemizde kalp merkezi olarak hizmet vermeye ara vermeden devam ederek 173 bypass hastası ameliyat etti ve 3 bin 200 hastaya anjiyo yaptı. Hastanemizde oluşturulan asi ünitesi ile birlikte bu zamana kadar rekor sayılabilecek düzeyde 117 bin aşı yapılmıştır ve yapılmaya devam edilmektedir. Belediyemiz ile birlikte planlanan yaklaşık 450 çocuğumuzun sünnetine başladı. “Tüm gücümüz ve enerjimiz ile hastanemizde hizmet vermeye devam edeceğiz” diyen Başhekim Sarı, bu değerli hizmeti sürdüren tüm yönetim ekibim ve çok değerli sağlık personellerime sonsuz teşekkür ederim.    
Memur-Sen Gebze Fatih’te

Memur-Sen Kocaeli Yönetimi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimini ziyaret etti. Ziyarete Memur-Sen il Temsilcisi Şahin Yaşlık, Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Ulaştırma Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş, Büro Memur-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Fırat Güler, Birlik Haber Sen Kocaeli Şube başkanı Tacettin Mazlum, Toç Bir-Sen Kocaeli şube Başkanı Ceyhun Arabacı ,Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Altun,  Memur-Sen Basın ve iletişim Başkanı Mustafa Ulusoy, Sağlık Sen Şube yönetimi ilçe temsilcisi ve hastane temsilcisi katıldı.

“FATİH DEVLET ÇEVRE İLLERDEN DE HASTALARA HİZMET VERİYOR”

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık; “Gebze Fatih Devlet Hastanemiz, Gebze, Çayırova ve Dilovası ilçelerimize hatta İstanbul’dan da yoğun hasta kabulü aldığından, ortalama yılda 2 milyon vatandaşımıza hizmet vermektedir. Covid-19 ile mücadelede ilimizdeki salgının büyük yükünü omuzlayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi çalışanlarımızın canları pahasına destan yazdıklarına şahit olduk. Bu zorlu süreçte olağanüstü çabalarla özverili şekilde gecesini gündüzüne katarak, gerektiğinde sabahlara kadar mesai yapan Hastane Yönetimi ve çalışanlarının emekleri göz ardı edilmemelidir.  Memur-Sen olarak bizler, çalışanlarımız ile yönetim arasında köprü vazifesi görüyoruz. Hep beraber elbirliği içerisinde kurumlarımızda hizmet üreterek mutlu ve huzurlu çalışma ortamları sağlıyoruz. İlyas hocamızın Başhekim yardımcılığı zamanındaki başarılı çalışmalarına şahit olduk. Başhekimlik döneminde Gebze Fatih Devlet Hastanesinde çalışan memnuniyetinin en üst seviyede olduğunu dile getiren Yaşlık, kurumumuz çalışanlarımıza en çok Döner Sermaye dağıtımı noktasında ilk sıradadır. Bu süreçte her zaman çalışanın yanında olan Başhekim Dr. İlyas Sarı hocamıza ve yönetimini tebrik ediyorum. Bu bağlamda önümüzdeki süreçte de Memur-Sen olarak destek konusunda üzerimize düşen görevi yerine getirmek için her zaman hazırız.

SARI, “10 AYDA 13 BİN BAŞVURU YAPILDI”

Memur-Sen yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Uzm. Dr. İlyas Sarı, “sağlık çalışanları olarak zorlu süreçten geçiyoruz, şükürler olsun ki çoğunu atlattık. Bu pandemi süresinde yaklaşık 6 bin 500 hastamızı şifa ile taburcu ettik. 10 aylık gibi bir süreçte 112 Acil Servis ile kurumumuza 13 bin başvuru yapılmış acil servis hizmetimiz aksamadan devam etmiştir. Bu dönemde hastanemiz bölgemizde kalp merkezi olarak hizmet vermeye ara vermeden devam ederek 173 bypass hastası ameliyat etti ve 3 bin 200 hastaya anjiyo yaptı. Hastanemizde oluşturulan asi ünitesi ile birlikte bu zamana kadar rekor sayılabilecek düzeyde 117 bin aşı yapılmıştır ve yapılmaya devam edilmektedir. Belediyemiz ile birlikte planlanan yaklaşık 450 çocuğumuzun sünnetine başladı. “Tüm gücümüz ve enerjimiz ile hastanemizde hizmet vermeye devam edeceğiz” diyen Başhekim Sarı, bu değerli hizmeti sürdüren tüm yönetim ekibim ve çok değerli sağlık personellerime sonsuz teşekkür ederim.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.