19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kurban pazarında çalışmalar şimdiden başladı

Gebze 08.07.2021 - 17:00, Güncelleme: 08.07.2021 - 17:00
 

Kurban pazarında çalışmalar şimdiden başladı

Yaklaşan Kurban Bayramı sebebi ile Darıca Belediyesi kurulacak olan kurban pazarı yerinde sinek ilaçlama işlemlerine başladı.

Covid-19 pandemisinde 2. kez gireceğimiz Kurban Bayramı’na yönelik Darıca Belediyesi kurulacak olan kurban pazarı yerinde sinek ilaçlama işlemlerine başladı. Darıcalının sorunu olan sinek sorununun bu yıl Kurban Bayramında yaşanmayacağını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kurban Bayramı’nda alınacak tedbirleri de açıkladı. Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda Darıca’da sinek sorunu yaşanmayacak. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar Darıcalılarımızın istekleri üzerine gerekli tedbirleri alarak adımlar attık. Kurban Bayramı’nda da alacağımız tedbirler yine vatandaşlarımızın sağlığı, isteği ve mutluluğu için olacak. KURALLARA UYALIM Müşterilerin, hayvan satış alanlarında uzun süre kalmamaları için gerekli uyarılar yapılacak. Hayvan satış alanında insan kalabalığı ve belirli yerlerde yoğunluğu önlemek için uygun hayvan satış üniteleri oluşturulacak. Bu üniteler arası mesafe en az 2 metre olacak. Tüm hemşerilerimize tekrardan Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uymalarını rica ediyorum.” KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 2021 Kurban Bayramı bu yıl 20-24 Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. 19 Temmuz Pazartesi günü Kurban Bayramı arafesi olarak eda edilecek. Bayramın hafta başına denk geliyor olması nedeniyle şimdiden 9 günlük tatili garantileyen vatandaşlar 15 Temmuz Perşembe gününün resmi tatil olması ve Cuma gününün de bayram tatiline eklenmesi halinde 11 gün sürecek olan bir tatilin tadını çıkaracak.  
Yaklaşan Kurban Bayramı sebebi ile Darıca Belediyesi kurulacak olan kurban pazarı yerinde sinek ilaçlama işlemlerine başladı.

Covid-19 pandemisinde 2. kez gireceğimiz Kurban Bayramı’na yönelik Darıca Belediyesi kurulacak olan kurban pazarı yerinde sinek ilaçlama işlemlerine başladı. Darıcalının sorunu olan sinek sorununun bu yıl Kurban Bayramında yaşanmayacağını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Kurban Bayramı’nda alınacak tedbirleri de açıkladı. Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda Darıca’da sinek sorunu yaşanmayacak. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar Darıcalılarımızın istekleri üzerine gerekli tedbirleri alarak adımlar attık. Kurban Bayramı’nda da alacağımız tedbirler yine vatandaşlarımızın sağlığı, isteği ve mutluluğu için olacak.

KURALLARA UYALIM

Müşterilerin, hayvan satış alanlarında uzun süre kalmamaları için gerekli uyarılar yapılacak. Hayvan satış alanında insan kalabalığı ve belirli yerlerde yoğunluğu önlemek için uygun hayvan satış üniteleri oluşturulacak. Bu üniteler arası mesafe en az 2 metre olacak. Tüm hemşerilerimize tekrardan Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uymalarını rica ediyorum.”

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2021 Kurban Bayramı bu yıl 20-24 Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. 19 Temmuz Pazartesi günü Kurban Bayramı arafesi olarak eda edilecek. Bayramın hafta başına denk geliyor olması nedeniyle şimdiden 9 günlük tatili garantileyen vatandaşlar 15 Temmuz Perşembe gününün resmi tatil olması ve Cuma gününün de bayram tatiline eklenmesi halinde 11 gün sürecek olan bir tatilin tadını çıkaracak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.