19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Çayırova Dadaşları ağırladı!

Siyaset 09.07.2021 - 10:06, Güncelleme: 09.07.2021 - 10:06
 

DEVA Çayırova Dadaşları ağırladı!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Çayırova Erzurumlular Derneği yönetimini ağırladı.

Çayırova Erzurumlular Derneği Başkanı Sinan Karadaş ve dernek yöneticileri Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Karadaş ziyarette yaptığı konuşmada; “Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara, misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Nisan ayında yaptığımız kongreden sonra pandemi yasakları nedeniyle ertelediğimiz ziyareti şimdi gerçekleştirdik. Bundan sonra da bu ziyaretleri sürdüreceğiz” dedi. “ÇAYIROVA İÇİN DAHA SIK İSTİŞARE EDECEĞİZ” Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç ise; “Bugün Çayırova’mızın dadaşlarını Erzurumlu kardeşlerimizi teşkilatımızda ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk.  Dernek Başkanımız Sinan Bey’e ve yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çayırova’mız için daha sık bir araya gelip istişarelerimiz devam edecek dedi.
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Çayırova Erzurumlular Derneği yönetimini ağırladı.

Çayırova Erzurumlular Derneği Başkanı Sinan Karadaş ve dernek yöneticileri Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Karadaş ziyarette yaptığı konuşmada; “Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara, misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Nisan ayında yaptığımız kongreden sonra pandemi yasakları nedeniyle ertelediğimiz ziyareti şimdi gerçekleştirdik. Bundan sonra da bu ziyaretleri sürdüreceğiz” dedi.

“ÇAYIROVA İÇİN DAHA SIK İSTİŞARE EDECEĞİZ”

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç ise; “Bugün Çayırova’mızın dadaşlarını Erzurumlu kardeşlerimizi teşkilatımızda ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk.  Dernek Başkanımız Sinan Bey’e ve yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çayırova’mız için daha sık bir araya gelip istişarelerimiz devam edecek dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.