Darıca’ya milli gurur

Spor 09.07.2021 - 10:51, Güncelleme: 09.07.2021 - 10:51
 

Darıca’ya milli gurur

Darıca’ya milli gurur

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 16 Yaş Milli Takım Seçme Turnuvası ve Kampta göstermiş olduğu başarıdan dolayı Darıca Tenis Kulübü sporcusu Emirhan Bulut 16 Yaş Tenis Milli takımına seçildi. Başarılı sporcu, 15 Temmuz-5 Ağustos 2021 tarihler arasında Rusya, İtalya ve Fransa’da yapılacak turnuvada Tenis Milli Takım Kafilesinde yer alacak.     ANTRENÖR BEYAZGÜL: BU SADECE BAŞLANGIÇ Kurucu Baş Antrenör Şahin Beyazgül, “Kulübümüzün kuruluşunun 1. Yılında Milli takıma oyuncu sokmanın haklı gururunu yaşatan sporcumuza, ailesine ve ekibimize teşekkür ederim. Bu başarı bizim için sadece başlangıç. Kulübümüzü, Darıca’yı ve ülkemizi uluslararası arenada daha fazla temsil etmek için var gücümüzle özverili şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   HALİL BULUT: ALTYAPI ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ Kurucu Halil Bulut ise yaptığı açıklamada, “Darıca Tenis Kulübü olarak bölgemize ve ülkemize başarılı sporcular yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Tenis altyapı çalışmalarına önem veriyoruz ve gelecekte daha çok başarılı sporcu yetiştirmek için çalışıyoruz. Emirhan'ı Tebrik eder, katkı sağlayan ve destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.
Darıca’ya milli gurur

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 16 Yaş Milli Takım Seçme Turnuvası ve Kampta göstermiş olduğu başarıdan dolayı Darıca Tenis Kulübü sporcusu Emirhan Bulut 16 Yaş Tenis Milli takımına seçildi. Başarılı sporcu, 15 Temmuz-5 Ağustos 2021 tarihler arasında Rusya, İtalya ve Fransa’da yapılacak turnuvada Tenis Milli Takım Kafilesinde yer alacak.    

ANTRENÖR BEYAZGÜL: BU SADECE BAŞLANGIÇ

Kurucu Baş Antrenör Şahin Beyazgül, “Kulübümüzün kuruluşunun 1. Yılında Milli takıma oyuncu sokmanın haklı gururunu yaşatan sporcumuza, ailesine ve ekibimize teşekkür ederim. Bu başarı bizim için sadece başlangıç. Kulübümüzü, Darıca’yı ve ülkemizi uluslararası arenada daha fazla temsil etmek için var gücümüzle özverili şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

HALİL BULUT: ALTYAPI ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

Kurucu Halil Bulut ise yaptığı açıklamada, “Darıca Tenis Kulübü olarak bölgemize ve ülkemize başarılı sporcular yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Tenis altyapı çalışmalarına önem veriyoruz ve gelecekte daha çok başarılı sporcu yetiştirmek için çalışıyoruz. Emirhan'ı Tebrik eder, katkı sağlayan ve destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.