“2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız”

Siyaset 09.07.2021 - 11:23, Güncelleme: 09.07.2021 - 11:23
 

“2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen 147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Tüm teşkilat mensuplarımızla sahada, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na; İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ile partinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda hazır bulundu. Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 2023 seçimleri öncesinde yol haritalarını ve çalışmalarını değerlendirdiklerini belirtti. SAHADA DAHA ÇOK VARLIK GÖSTERECEĞİZ Başkan Ellibeş, seçimlere kadar yaklaşık iki yıl olduğunu anımsatarak, “Bu zamanın her gününü, her anını en verimli, en etkili, en dolu şekilde değerlendirmek için artık sahada daha fazla var olarak göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarıyla Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızı tamamladık. Son gün İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ile kısa bir değerlendirme fırsatı yakaladık. 2023 hedeflerine odaklandığımız yeni dönemin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımızla sahada, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen 147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Tüm teşkilat mensuplarımızla sahada, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na; İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ile partinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda hazır bulundu. Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 2023 seçimleri öncesinde yol haritalarını ve çalışmalarını değerlendirdiklerini belirtti.

SAHADA DAHA ÇOK VARLIK GÖSTERECEĞİZ

Başkan Ellibeş, seçimlere kadar yaklaşık iki yıl olduğunu anımsatarak, “Bu zamanın her gününü, her anını en verimli, en etkili, en dolu şekilde değerlendirmek için artık sahada daha fazla var olarak göstereceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarıyla Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızı tamamladık. Son gün İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ile kısa bir değerlendirme fırsatı yakaladık. 2023 hedeflerine odaklandığımız yeni dönemin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımızla sahada, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.