Darıca Bir Umut’tan örnek hareket

Darıca 09.07.2021 - 13:58, Güncelleme: 09.07.2021 - 13:58
 

Darıca Bir Umut’tan örnek hareket

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’ndeki 30 özel çocuğa bayram hediyesi olarak giysi ve hediye verdi.

Kurban Bayramı öncesinde hayırseverler vesilesi ile Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Basın İletişim Sorumlusu Halil Beşer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek orada bulunan 30 civarı özel çocuğa bayram öncesi giysi ve hediyelerini teslim etmenin mutluluğunu yaşadı. Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Musa Yılmaz başta olmak üzere tüm çalışanlara bayram öncesi kolaylıklar dileyen Dernek Başkanı Arıkan; “Hayırsever vatandaşlarımız vesilesi ile yapmış olduğumuz bu ziyarette, başta bizlere ulaşım desteğini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın öncülüğünde Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Müdürü Sezer Ceyhan’a teşekkür ederim. Hayırseverler aracılığı ile beraber Bir Umut Engelliler Derneğimiz yardımlarına devam edecektir” dedi. BEŞER, TEŞEKKÜR ETTİ Halil Beşer ise; “Böylesine anlamlı ve güzel programda yer aldığım için başta dernek başkanım Melek Arıkan’a ve Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Sayın Musa Yılmaz’a çok teşekkür ederim. Kurban Bayramı öncesi düzenlenen böylesine güzel bir hayır programında yer alan, gönlü güzel tüm hayırseverlere de teşekkürü borç bilir saygılarımı sunarım” dedi.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’ndeki 30 özel çocuğa bayram hediyesi olarak giysi ve hediye verdi.

Kurban Bayramı öncesinde hayırseverler vesilesi ile Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Basın İletişim Sorumlusu Halil Beşer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek orada bulunan 30 civarı özel çocuğa bayram öncesi giysi ve hediyelerini teslim etmenin mutluluğunu yaşadı. Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Musa Yılmaz başta olmak üzere tüm çalışanlara bayram öncesi kolaylıklar dileyen Dernek Başkanı Arıkan; “Hayırsever vatandaşlarımız vesilesi ile yapmış olduğumuz bu ziyarette, başta bizlere ulaşım desteğini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın öncülüğünde Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Müdürü Sezer Ceyhan’a teşekkür ederim. Hayırseverler aracılığı ile beraber Bir Umut Engelliler Derneğimiz yardımlarına devam edecektir” dedi.

BEŞER, TEŞEKKÜR ETTİ

Halil Beşer ise; “Böylesine anlamlı ve güzel programda yer aldığım için başta dernek başkanım Melek Arıkan’a ve Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Sayın Musa Yılmaz’a çok teşekkür ederim. Kurban Bayramı öncesi düzenlenen böylesine güzel bir hayır programında yer alan, gönlü güzel tüm hayırseverlere de teşekkürü borç bilir saygılarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.