‘Seçim’e değil ‘Geçim’e odaklanıyoruz!

Siyaset 09.07.2021 - 16:07, Güncelleme: 09.07.2021 - 16:07
 

‘Seçim’e değil ‘Geçim’e odaklanıyoruz!

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya dernek ziyaretlerine start verdi. Darıca Artvinliler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Çetinkaya, “Biz Saadet Partisi olarak, seçime değil geçime odaklanıyor; Geçim İttifakımız kapsamında işçilerimizle, çiftçilerimizle, esnafımızla, öğrencilerimizle ve toplumumuzun her bir kesimi ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz” dedi.

Siyasi partiler 2023 seçimlerinin startını erken verdi. Adeta sahaya inerek dört bir koldan vatandaş ziyaretleri başlatan genel başkanlar, il ve ilçe başkanları vatandaşların nabzını tutuyor. 2023 seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya dernek ziyaretlerine başladı. Çetinkaya ilk ziyaretini, Darıca Artvinliler Derneği’ne gerçekleştirdi. ANORMAL EKONOMİK PANDEMİ Çetinkaya ve yönetimini Darıca Artvinliler Dernek Başkanı Nihat Tohumcu ve dernek üyeleri karşıladı. Çetinkaya, Artvinlilere Temmuz ayı başında yapılan zamları hatırlatarak, “Şimdiden Temmuz ayında, Haziran’ı mumla arar hale geldik. 30 Haziran’ı, 1 Temmuz’a bağlayan gece ardı ardına zam haberleri geldi. Bir gecede elektrik yüzde 15, doğalgaz yüzde 12, LPG yüzde 15, öğrenci harcı yüzde 10 zamlandı. ‘Pandemide Normalleşme’nin başladığı ilk günden beri adeta bir ‘Anormal Ekonomik Pandemi’ ile karşı karşıya kaldı insanımız. Dolu gibi zam yağıyor” açıklamasında bulundu. EMEKLİLERİMİZİ, MEMURLARIMIZI, İŞÇİLERİMİZİ DAHA FAZLA EZDİRMEYİN Vatandaşın tenceresinin zor kaynadığını ifade eden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Artvinlileri ‘Geçim İttifakı’na davet ederek konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Saadet Partisi olarak vatandaşların sırtına yüklenen külfete ortak olması gerekenlere, yani ülke yönetme sorumluluğunu omuzlarında hissetmesi gerekenlere buradan çağrıda bulunuyoruz; Her geçen gün artan hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı ve işsizlik karşısında artık harekete geçme zamanınız geldi de geçiyor bile! Bu enflasyon oranlarının ağırlığı altında; emeklilerimizi, memurlarımızı, işçilerimizi daha fazla ezdirmeyin. DAHA ÖNCE YAPTIK YİNE YAPARIZ Biz Saadet Partisi olarak, bugün iktidarda bulunanlara bunları çözüm yolları olarak gösteriyoruz. Seçime değil geçime odaklanıyor; Geçim İttifakımız kapsamında işçilerimizle, çiftçilerimizle, esnafımızla, öğrencilerimizle ve toplumumuzun her bir kesimi ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. İktidar bu söylediklerimizi bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da yine görmezden ve duymazdan gelmeye devam ettiği taktirde; inanıyoruz ki milletimiz ilk seçimde Saadet Partisi'ni güçlü bir şekilde yetkilendirecektir. İşte o zaman da biz; bu yetkilendirmenin tüm gerekliliklerini ve bugün iktidara çözüm olarak sunduğumuz tüm adımları ve daha fazlasını eksiksiz yerine getireceğiz. Biz, milletimizin yüzünü güldürecek, insanımızın omuzlarındaki yükü hafifletecek, ülkemize her anlamda itibarını yeniden kazandıracak adımları atmakta kararlıyız. Daha önce yaptık, yine yaparız.  
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya dernek ziyaretlerine start verdi. Darıca Artvinliler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Çetinkaya, “Biz Saadet Partisi olarak, seçime değil geçime odaklanıyor; Geçim İttifakımız kapsamında işçilerimizle, çiftçilerimizle, esnafımızla, öğrencilerimizle ve toplumumuzun her bir kesimi ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz” dedi.

Siyasi partiler 2023 seçimlerinin startını erken verdi. Adeta sahaya inerek dört bir koldan vatandaş ziyaretleri başlatan genel başkanlar, il ve ilçe başkanları vatandaşların nabzını tutuyor. 2023 seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya dernek ziyaretlerine başladı. Çetinkaya ilk ziyaretini, Darıca Artvinliler Derneği’ne gerçekleştirdi.

ANORMAL EKONOMİK PANDEMİ

Çetinkaya ve yönetimini Darıca Artvinliler Dernek Başkanı Nihat Tohumcu ve dernek üyeleri karşıladı. Çetinkaya, Artvinlilere Temmuz ayı başında yapılan zamları hatırlatarak, “Şimdiden Temmuz ayında, Haziran’ı mumla arar hale geldik. 30 Haziran’ı, 1 Temmuz’a bağlayan gece ardı ardına zam haberleri geldi. Bir gecede elektrik yüzde 15, doğalgaz yüzde 12, LPG yüzde 15, öğrenci harcı yüzde 10 zamlandı. ‘Pandemide Normalleşme’nin başladığı ilk günden beri adeta bir ‘Anormal Ekonomik Pandemi’ ile karşı karşıya kaldı insanımız. Dolu gibi zam yağıyor” açıklamasında bulundu.

EMEKLİLERİMİZİ, MEMURLARIMIZI, İŞÇİLERİMİZİ DAHA FAZLA EZDİRMEYİN

Vatandaşın tenceresinin zor kaynadığını ifade eden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Artvinlileri ‘Geçim İttifakı’na davet ederek konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Saadet Partisi olarak vatandaşların sırtına yüklenen külfete ortak olması gerekenlere, yani ülke yönetme sorumluluğunu omuzlarında hissetmesi gerekenlere buradan çağrıda bulunuyoruz; Her geçen gün artan hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı ve işsizlik karşısında artık harekete geçme zamanınız geldi de geçiyor bile! Bu enflasyon oranlarının ağırlığı altında; emeklilerimizi, memurlarımızı, işçilerimizi daha fazla ezdirmeyin.

DAHA ÖNCE YAPTIK YİNE YAPARIZ

Biz Saadet Partisi olarak, bugün iktidarda bulunanlara bunları çözüm yolları olarak gösteriyoruz. Seçime değil geçime odaklanıyor; Geçim İttifakımız kapsamında işçilerimizle, çiftçilerimizle, esnafımızla, öğrencilerimizle ve toplumumuzun her bir kesimi ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. İktidar bu söylediklerimizi bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da yine görmezden ve duymazdan gelmeye devam ettiği taktirde; inanıyoruz ki milletimiz ilk seçimde Saadet Partisi'ni güçlü bir şekilde yetkilendirecektir. İşte o zaman da biz; bu yetkilendirmenin tüm gerekliliklerini ve bugün iktidara çözüm olarak sunduğumuz tüm adımları ve daha fazlasını eksiksiz yerine getireceğiz. Biz, milletimizin yüzünü güldürecek, insanımızın omuzlarındaki yükü hafifletecek, ülkemize her anlamda itibarını yeniden kazandıracak adımları atmakta kararlıyız. Daha önce yaptık, yine yaparız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.