19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelispor tesisleri yenileniyor

Spor 09.07.2021 - 16:16, Güncelleme: 09.07.2021 - 16:20
 

Kocaelispor tesisleri yenileniyor

Kocaelispor tesisleri yenileniyor

Kocaelispor’un antrenmanlarını gerçekleştirdiği Körfez Brunga Tesisleri, kentin yıllardır özlemle beklediği Süper Lig hedefi adına hazır olması için büyük bir özveriyle yenileniyor. Tesislerin, takım kente gelene kadar yetiştirilmesi hedeflenmekte Odalardan yemekhaneye, soyunma odalarından elektrik sistemlerine kadar tüm tesis için oldukça kapsamlı bir plan çizilmiş, ilgi çekici yeniliklerden biride tesis girişine turnike yapılacak olması artık oyuncular, teknik heyet ve çalışanlar kart basarak tesislere giriş yapabilecek bununla birlikte tesis içerisine sauna da yapılıyor. Yenileme çalışmaları gece gündüz sürerken Tesis Müdürü Taner Sinan Akırer de takım gelene kadar tesisin yetişmesi için gece gündüz çaba sarf ediyor. ENGİN KOYUN TAHİR BÜYÜK AKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ Toplam masrafın 3-3.5 milyon TL olabileceği belirtilen tesisin yenileme çalışmasından dolayı Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Büyükşehir çalışanlarına katkıları için teşekkür etti.
Kocaelispor tesisleri yenileniyor

Kocaelispor’un antrenmanlarını gerçekleştirdiği Körfez Brunga Tesisleri, kentin yıllardır özlemle beklediği Süper Lig hedefi adına hazır olması için büyük bir özveriyle yenileniyor. Tesislerin, takım kente gelene kadar yetiştirilmesi hedeflenmekte

Odalardan yemekhaneye, soyunma odalarından elektrik sistemlerine kadar tüm tesis için oldukça kapsamlı bir plan çizilmiş, ilgi çekici yeniliklerden biride tesis girişine turnike yapılacak olması artık oyuncular, teknik heyet ve çalışanlar kart basarak tesislere giriş yapabilecek bununla birlikte tesis içerisine sauna da yapılıyor. Yenileme çalışmaları gece gündüz sürerken Tesis Müdürü Taner Sinan Akırer de takım gelene kadar tesisin yetişmesi için gece gündüz çaba sarf ediyor.

ENGİN KOYUN TAHİR BÜYÜK AKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Toplam masrafın 3-3.5 milyon TL olabileceği belirtilen tesisin yenileme çalışmasından dolayı Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Büyükşehir çalışanlarına katkıları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.