“Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılmalı”

Gebze 09.07.2021 - 16:22, Güncelleme: 09.07.2021 - 16:24
 

“Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılmalı”

“Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılmalı”

Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılması gerektiğini ifade etti. Çelikbilek, Çiler’den Galericiler Sitesi’nin yapımı için destek istedi. Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek ve yönetimi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Çelikbilek ziyaretinde Gebze’nin trafik, cadde ve kaldırımlardaki sorunlar ile Gebze’deki galericilerin sorunlarını paylaşarak Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılması gerektiğini ifade etti. GALERİCİLER SİTESİ İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ Ziyarette konuşan Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek, “Sizden galerici esnafımıza ve Gebze’de yaşayan vatandaşlarımızın rahatı için destek istiyoruz. Gebze’de trafik sorunu var. Aynı zamanda cadde ve kaldırımlarda da sorunlar var. Bu sebeple Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılması gerekiyor. Sizden bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi. ODA FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek ve yönetimine Gebze Ticaret Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çiler, Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek ve yönetimine teşekkür etti.
“Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılmalı”

Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılması gerektiğini ifade etti. Çelikbilek, Çiler’den Galericiler Sitesi’nin yapımı için destek istedi.

Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek ve yönetimi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Çelikbilek ziyaretinde Gebze’nin trafik, cadde ve kaldırımlardaki sorunlar ile Gebze’deki galericilerin sorunlarını paylaşarak Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılması gerektiğini ifade etti.

GALERİCİLER SİTESİ İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ

Ziyarette konuşan Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek, “Sizden galerici esnafımıza ve Gebze’de yaşayan vatandaşlarımızın rahatı için destek istiyoruz. Gebze’de trafik sorunu var. Aynı zamanda cadde ve kaldırımlarda da sorunlar var. Bu sebeple Gebze’ye acilen Galericiler Sitesi yapılması gerekiyor. Sizden bu konuda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

ODA FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek ve yönetimine Gebze Ticaret Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çiler, Gebze Oto Galericiler Dernek Başkanı Celal Çelikbilek ve yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.