19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Gebze’den 263 yeni üye

Siyaset 12.07.2021 - 09:46, Güncelleme: 12.07.2021 - 09:46
 

AK Gebze’den 263 yeni üye

BİR GÜNDE 412 EV ZİYARETİ

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçim startını vermesinin ardından adeta seferberlik başlattı. Tüm mahalle teşkilatlarını sahaya indiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 412 hane ziyareti yaparak 263 yeni üye kazandırdıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün, 2023 seçimlerinin startını il ve ilçe başkanlarına seslenerek vermişti. Erdoğan’ın sözünün ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı adeta seferberlik başlatarak tüm teşkilatıyla sahaya indi. Gebze’nin tüm mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren AK Gebze ekibi tam 412 evi ziyaret etti. Ziyaretlerinde AK Parti’ye yeni üyeler de kazandıran mahalle teşkilatları, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın tebrikini kazandı. BİR GÜNDE 263 YENİ ÜYE AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze’de AK Parti il ve ilçe teşkilatlarının kapısını çalmadığı, elini sıkmadığını, halini hatırını sormadığı tek bir kişi kalmayacağını söyledi. Mahalle teşkilatlarını tebrik eden Başkan Kaya, “AK Ailemiz hızla büyümeye devam ediyor. Bir akşamda 412 hane ziyareti yaparak partimize 263 yeni üye kazandıran tüm mahalle teşkilatlarımızı tebrik ediyoruz. Bu çalışmaya destek olan başta Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, ilçe yönetimimiz, meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmamız durmadan, usanmadan her hafta devam edecek” dedi.
BİR GÜNDE 412 EV ZİYARETİ

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçim startını vermesinin ardından adeta seferberlik başlattı. Tüm mahalle teşkilatlarını sahaya indiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 412 hane ziyareti yaparak 263 yeni üye kazandırdıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün, 2023 seçimlerinin startını il ve ilçe başkanlarına seslenerek vermişti. Erdoğan’ın sözünün ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı adeta seferberlik başlatarak tüm teşkilatıyla sahaya indi. Gebze’nin tüm mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren AK Gebze ekibi tam 412 evi ziyaret etti. Ziyaretlerinde AK Parti’ye yeni üyeler de kazandıran mahalle teşkilatları, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın tebrikini kazandı.

BİR GÜNDE 263 YENİ ÜYE

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze’de AK Parti il ve ilçe teşkilatlarının kapısını çalmadığı, elini sıkmadığını, halini hatırını sormadığı tek bir kişi kalmayacağını söyledi. Mahalle teşkilatlarını tebrik eden Başkan Kaya, “AK Ailemiz hızla büyümeye devam ediyor. Bir akşamda 412 hane ziyareti yaparak partimize 263 yeni üye kazandıran tüm mahalle teşkilatlarımızı tebrik ediyoruz. Bu çalışmaya destek olan başta Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, ilçe yönetimimiz, meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmamız durmadan, usanmadan her hafta devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.