Körfez ekibinden jeton açıklaması

Spor 12.07.2021 - 09:58, Güncelleme: 12.07.2021 - 09:58
 

Körfez ekibinden jeton açıklaması

Körfez ekibinden jeton açıklaması

Bu sezon TFF 1. Ligde mücadele edecek ekibimiz Kocaelispor resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile token sitelerinin izinsiz isim kullanımı ve gelir elde edimi ile ilgili hiç bekletilmeden yasal işlem başlatılacağını ve taraftarların itibar etmemesini ifade etti. İŞTE O AÇIKLAMA Kulübümüzün ismini izinsiz kullanarak gelir elde etmeye çalışan token sitelerinin olduğu tarafımızdan müşahede edilmiştir. Önemle belirtmek isteriz ki taraftarlarımız ve tüm kamuoyu kulübümüz ismini izinsiz kullanarak yasa dışı faaliyet gösteren bu nevi token sitelerine itibar etmemeleridir. Kulübümüz tarafından bu nevi yasa dışı token sitelerine yasal işlem ivedilikle başlatılacaktır. Kulübümüz ile hâlihazırda resmi sözleşme imzalanmamış olması hasebiyle ismini şu anda açıklamaktan imtina ettiğimiz bir token firması arasında bir anlaşma akdedilecek olup kulübümüz tarafından yapılacak resmi açıklama ve duyuruya kadar tüm kamuoyunu ve taraftarlarımızın kulübümüz ismini izinsiz kullanarak yasa dışı faaliyet gösteren hiçbir token sitesine itibar etmemesi tarafımızdan saygılarımızla talep olunur.
Körfez ekibinden jeton açıklaması

Bu sezon TFF 1. Ligde mücadele edecek ekibimiz Kocaelispor resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile token sitelerinin izinsiz isim kullanımı ve gelir elde edimi ile ilgili hiç bekletilmeden yasal işlem başlatılacağını ve taraftarların itibar etmemesini ifade etti.

İŞTE O AÇIKLAMA

Kulübümüzün ismini izinsiz kullanarak gelir elde etmeye çalışan token sitelerinin olduğu tarafımızdan müşahede edilmiştir. Önemle belirtmek isteriz ki taraftarlarımız ve tüm kamuoyu kulübümüz ismini izinsiz kullanarak yasa dışı faaliyet gösteren bu nevi token sitelerine itibar etmemeleridir. Kulübümüz tarafından bu nevi yasa dışı token sitelerine yasal işlem ivedilikle başlatılacaktır. Kulübümüz ile hâlihazırda resmi sözleşme imzalanmamış olması hasebiyle ismini şu anda açıklamaktan imtina ettiğimiz bir token firması arasında bir anlaşma akdedilecek olup kulübümüz tarafından yapılacak resmi açıklama ve duyuruya kadar tüm kamuoyunu ve taraftarlarımızın kulübümüz ismini izinsiz kullanarak yasa dışı faaliyet gösteren hiçbir token sitesine itibar etmemesi tarafımızdan saygılarımızla talep olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.