19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler mutlu ve gururlu

Gebze 12.07.2021 - 11:15, Güncelleme: 12.07.2021 - 11:15
 

Kaymakam Güler mutlu ve gururlu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in kızı Begüm Güler, Bezmialem Üniversitesi’nde doktora birincisi olarak ailesine büyük bir gurur yaşattı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e büyük gurur. Gebze’de geniş bir kesim tarafından teveccüh alan, yaptığı başarılı çalışmalarla Gebze’ye büyük değer katan Kaymakam Güler’in kızı Begüm Güler, eğitim-öğretim hayatını sürdürdüğü Bezmialem Üniversitesi’nde doktora birincisi olarak ailesine büyük bir gurur yaşattı. Birincilik ödülünü Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu’nun elinden alan Begüm Güler’i mutlu gününde ailesi de yalnız bırakmadı. KAYMAKAM GÜLER: GURUR DUYDUK, MUTLU OLDUK Kaymakam Güler, eşi ile birlikte kızlarının gururlu gününde yer alarak başarıyı alkışladılar. Kaymakam Güler, ailece büyük bir gurur e mutluk yaşadıklarını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ifade ederek, “Canım kızım, biricik evladım Begüm Güler bugün düzenlenen törende Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Rümeyza Kazancıoğlu’nun elinden Bezmialem Üniversitesi 2021 yılı Doktora birincisi olarak ödülünü aldı. Ailesi olarak gurur duyduk, mutlu olduk Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in kızı Begüm Güler, Bezmialem Üniversitesi’nde doktora birincisi olarak ailesine büyük bir gurur yaşattı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e büyük gurur. Gebze’de geniş bir kesim tarafından teveccüh alan, yaptığı başarılı çalışmalarla Gebze’ye büyük değer katan Kaymakam Güler’in kızı Begüm Güler, eğitim-öğretim hayatını sürdürdüğü Bezmialem Üniversitesi’nde doktora birincisi olarak ailesine büyük bir gurur yaşattı. Birincilik ödülünü Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu’nun elinden alan Begüm Güler’i mutlu gününde ailesi de yalnız bırakmadı.

KAYMAKAM GÜLER: GURUR DUYDUK, MUTLU OLDUK

Kaymakam Güler, eşi ile birlikte kızlarının gururlu gününde yer alarak başarıyı alkışladılar. Kaymakam Güler, ailece büyük bir gurur e mutluk yaşadıklarını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ifade ederek, “Canım kızım, biricik evladım Begüm Güler bugün düzenlenen törende Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Rümeyza Kazancıoğlu’nun elinden Bezmialem Üniversitesi 2021 yılı Doktora birincisi olarak ödülünü aldı. Ailesi olarak gurur duyduk, mutlu olduk Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.