Kocaeli Beyazay’dan engelli çocuklara özel etkinlik!

Çayırova 12.07.2021 - 11:31, Güncelleme: 12.07.2021 - 11:31
 

Kocaeli Beyazay’dan engelli çocuklara özel etkinlik!

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi, doğuştan yürüyemeyen ve fizik tedavisi gören engelli çocukları Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübü Derneği tesislerinde atlarla buluşturdu.

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi yaklaşık 20 Engelli çocuğun farklı canlıları tanıması ve fizik tedavilerine destek olmak amacı ile at binme etkinliği düzenledi. Hocalar ve aileleri eşliğinde etkinliğe katılan çocukların mutluluğu görülmeye değerken çocuklar etkinlikte doyasıya eğlendi. “DAHA ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN” Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi projelerden sorumlu başkan yardımcısı Tuncay Yıldırım yaptığı açıklamada, “Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her alanda faaliyet göstermeye çalışıyoruz. Bu gün burada sizlerle olmak bizim için çok büyük bir mutluluk. Daha engelsiz bir Kocaeli daha engelsiz bir Türkiye daha engelsiz bir dünya ideallerimiz doğrultusunda projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübüne Göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi, doğuştan yürüyemeyen ve fizik tedavisi gören engelli çocukları Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübü Derneği tesislerinde atlarla buluşturdu.

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi yaklaşık 20 Engelli çocuğun farklı canlıları tanıması ve fizik tedavilerine destek olmak amacı ile at binme etkinliği düzenledi. Hocalar ve aileleri eşliğinde etkinliğe katılan çocukların mutluluğu görülmeye değerken çocuklar etkinlikte doyasıya eğlendi.

“DAHA ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN”

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi projelerden sorumlu başkan yardımcısı Tuncay Yıldırım yaptığı açıklamada, “Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her alanda faaliyet göstermeye çalışıyoruz. Bu gün burada sizlerle olmak bizim için çok büyük bir mutluluk. Daha engelsiz bir Kocaeli daha engelsiz bir Türkiye daha engelsiz bir dünya ideallerimiz doğrultusunda projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çayırova Anadolu Atlı Spor Kulübüne Göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.