Darıca’da oğlunun darp ettiğini iddia eden adamın evi yandı

Darıca 12.07.2021 - 11:57, Güncelleme: 12.07.2021 - 12:33
 

Darıca’da oğlunun darp ettiğini iddia eden adamın evi yandı

Darıca’da, oğlu tarafından darp edildiği iddiası ile şikayetçi olan M.B. (83), bir saat sonra bahçesinde yanan konteyner evini de onun yaktığını söyledi.

Olay, gece saatlerinde Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Çiçekdağı Sokak’ta meydana geldi. Bahçedeki konteyner evden dumanların yükseldiğini gören mahalleli, itfaiyeye haber verdi, yangına hortumlarla müdahale etti. Bu sırada konteyner evin yanında park halindeki otomobil, sahibi tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Ancak alevler aracın kaportasında hasara neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Bahçe işleriyle uğraşıldığı zamanda kullanılan konteyner ev yangında hasar gördü. ŞİKAYETÇİ OLDUKTAN SONRA EVİ YANDI Konteyner evin sahibi M.B. yangından bir saat önce karakola giderek oğlu T.B. (52) tarafından darp edildiğini belirtip şikayetçi olduğunu ve daha sonra da yangın haberini aldığını söyledi. Evi oğlunun yaktığını iddia eden M.B. polisin, “Şikayetçi olacak mısınız?” sorusuna, “Tabii ki olacağım” diyerek cevap verdi. Yangının çıkış nedeni belirlenmeye çalışılırken, M.B.’nin ifadesi alındı, oğlunun da alınacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Darıca’da, oğlu tarafından darp edildiği iddiası ile şikayetçi olan M.B. (83), bir saat sonra bahçesinde yanan konteyner evini de onun yaktığını söyledi.

Olay, gece saatlerinde Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Çiçekdağı Sokak’ta meydana geldi. Bahçedeki konteyner evden dumanların yükseldiğini gören mahalleli, itfaiyeye haber verdi, yangına hortumlarla müdahale etti. Bu sırada konteyner evin yanında park halindeki otomobil, sahibi tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Ancak alevler aracın kaportasında hasara neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Bahçe işleriyle uğraşıldığı zamanda kullanılan konteyner ev yangında hasar gördü.

ŞİKAYETÇİ OLDUKTAN SONRA EVİ YANDI

Konteyner evin sahibi M.B. yangından bir saat önce karakola giderek oğlu T.B. (52) tarafından darp edildiğini belirtip şikayetçi olduğunu ve daha sonra da yangın haberini aldığını söyledi. Evi oğlunun yaktığını iddia eden M.B. polisin, “Şikayetçi olacak mısınız?” sorusuna, “Tabii ki olacağım” diyerek cevap verdi. Yangının çıkış nedeni belirlenmeye çalışılırken, M.B.’nin ifadesi alındı, oğlunun da alınacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.