Aksu, görevini devretti

Siyaset 13.07.2021 - 13:48, Güncelleme: 13.07.2021 - 13:56
 

Aksu, görevini devretti

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, kongre sürecinin başlamasıyla daha adil bir süreç ilerlemesi adına, görevini İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut’a devretti.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, 4. Olağan Kongre sürecini girdi. Kongre kararı alan parti, sürecin daha adil ilerlemesi adına başkan değişikliğine gitti. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, kongre sürecinin başlamasıyla daha adil bir süreç ilerlemesi adına, görevini İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut’a devretti. Konuya ilişkin Saadet Partisi çayırova İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı olarak 4. Olağan kongremizi yapma kararı almış bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisi olduğu üzerine hukuki mevzuat gereği 2020 Yılının Mart ayında kongremizi yapma kararı almıştık fakat Covid-19 salgın hastalığı sebebiyle alınan pandemi önlemleri çerçevesinde kongremizi ileri bir tarihe tehir etmiştik. KONGRE ÖNCESİ 45 GÜN Partimizin tüm kademeleri ve yetkili kurullarımızın da kararıyla tehir ettiğimiz Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı 4. Olağan kongremizi yapmak için süreci başlatmış bulunmaktayız. Kongremiz için 45 Günlük bir takvim öngördük. Kesin tarihi ise yapılacak istişareler sonunda net bir şekilde ilan edeceğiz. Sırasıyla teşkilatımızın Üyeleri, Mahalle Teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Yönetimi, İstişare kurulu ve Çayırova ilçemizin de tüm kesimleriyle yapacağımız istişareler sonuncunda hem partimiz hem de Çayırovamız için en doğru ve hayırlı kararların alınacağına olan inancımız tamdır.  Partimizin usulü gereği ve sürecin daha şeffaf ilerlemesi için kongre hazırlık çalışmalarını yürütmek üzere bir komisyon kurulur ve mevcut Başkan görevini vekâleten bir başka yöneticimize devreder. Bu sebeple 6 yıldır Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla ifa eden Sayın Yusuf Aksu, İlçe Başkanlığı görevini vekâleten Teşkilat Başkanımız Fatih Karabulut beye devretmiştir. KİŞİLER DEĞİL BAKİ OLAN DAVADIR Erbakan Hocamızın bizlere öğrettiği gibi ‘Saadet Partisi, siyaseti kişisel çıkar ve ikbal beklentisiyle yapmayan, insan merkezli ve hizmet odaklı çalışan ve politika üreten bir kuruluştur.’ Bu minvalde kişiler değil baki olan davadır ve herkesin hanesine kalan yaptığı hizmetler ve samimiyettir. Bu sebeple görevi devreden İlçe Başkanımız Yusuf Aksu’ya yapmış olduğu tüm çalışmalar için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisi bu davada malıyla ve canıyla elinden gelen gayreti ve samimiyeti göstermiştir. Parti mensupları olarak bizler de buna şahitlik ediyoruz. Kamuoyunun açık ve samimi şekilde bilgilendirilmesi için bu açıklamayı yapmış bulunmaktayız. Yapacağımız kongremizin partimize ve Çayırova ilçemize hayırlar getirmesini temenni eder, kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.”
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, kongre sürecinin başlamasıyla daha adil bir süreç ilerlemesi adına, görevini İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut’a devretti.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, 4. Olağan Kongre sürecini girdi. Kongre kararı alan parti, sürecin daha adil ilerlemesi adına başkan değişikliğine gitti. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, kongre sürecinin başlamasıyla daha adil bir süreç ilerlemesi adına, görevini İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut’a devretti. Konuya ilişkin Saadet Partisi çayırova İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı olarak 4. Olağan kongremizi yapma kararı almış bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisi olduğu üzerine hukuki mevzuat gereği 2020 Yılının Mart ayında kongremizi yapma kararı almıştık fakat Covid-19 salgın hastalığı sebebiyle alınan pandemi önlemleri çerçevesinde kongremizi ileri bir tarihe tehir etmiştik.

KONGRE ÖNCESİ 45 GÜN

Partimizin tüm kademeleri ve yetkili kurullarımızın da kararıyla tehir ettiğimiz Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı 4. Olağan kongremizi yapmak için süreci başlatmış bulunmaktayız. Kongremiz için 45 Günlük bir takvim öngördük. Kesin tarihi ise yapılacak istişareler sonunda net bir şekilde ilan edeceğiz. Sırasıyla teşkilatımızın Üyeleri, Mahalle Teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Yönetimi, İstişare kurulu ve Çayırova ilçemizin de tüm kesimleriyle yapacağımız istişareler sonuncunda hem partimiz hem de Çayırovamız için en doğru ve hayırlı kararların alınacağına olan inancımız tamdır.  Partimizin usulü gereği ve sürecin daha şeffaf ilerlemesi için kongre hazırlık çalışmalarını yürütmek üzere bir komisyon kurulur ve mevcut Başkan görevini vekâleten bir başka yöneticimize devreder. Bu sebeple 6 yıldır Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla ifa eden Sayın Yusuf Aksu, İlçe Başkanlığı görevini vekâleten Teşkilat Başkanımız Fatih Karabulut beye devretmiştir.

KİŞİLER DEĞİL BAKİ OLAN DAVADIR

Erbakan Hocamızın bizlere öğrettiği gibi ‘Saadet Partisi, siyaseti kişisel çıkar ve ikbal beklentisiyle yapmayan, insan merkezli ve hizmet odaklı çalışan ve politika üreten bir kuruluştur.’ Bu minvalde kişiler değil baki olan davadır ve herkesin hanesine kalan yaptığı hizmetler ve samimiyettir. Bu sebeple görevi devreden İlçe Başkanımız Yusuf Aksu’ya yapmış olduğu tüm çalışmalar için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisi bu davada malıyla ve canıyla elinden gelen gayreti ve samimiyeti göstermiştir. Parti mensupları olarak bizler de buna şahitlik ediyoruz. Kamuoyunun açık ve samimi şekilde bilgilendirilmesi için bu açıklamayı yapmış bulunmaktayız. Yapacağımız kongremizin partimize ve Çayırova ilçemize hayırlar getirmesini temenni eder, kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.