A Milli Kadın Voleybol Takımı Japonya’ya gidiyor

Spor 14.07.2021 - 14:36, Güncelleme: 14.07.2021 - 14:36
 

A Milli Kadın Voleybol Takımı Japonya’ya gidiyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı Japonya’ya gidiyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo öncesi İstanbul’daki son antrenmanını yaptı. TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda baş antrenör Giovanni Guidetti yönetiminde gerçekleştiren antrenman hücum ve savunma üzerine taktik uygulamaların ardından servis çalışmasıyla tamamlandı. İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlayan Filenin Sultanları, yarın olimpiyat oyunları hazırlıklarını sürdürmek üzere Japonya’nın Fukaya şehrine hareket edecek. Kamp çalışmalarını Fukaya’da devam edecek olan Milliler, 21 Temmuz Çarşamba günü olimpiyat oyunlarına katılmak için Japonya’nın başkenti Tokyo’ya geçecek. İŞTE MÜSABAKA TAKVİMİMİZ Milliler, 23 Temmuz-8 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Tokyo Olimpiyatları’nda B Grubu’nda Çin, ABD, İtalya, Rusya ve Arjantin ile mücadele edecek.
A Milli Kadın Voleybol Takımı Japonya’ya gidiyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo öncesi İstanbul’daki son antrenmanını yaptı. TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda baş antrenör Giovanni Guidetti yönetiminde gerçekleştiren antrenman hücum ve savunma üzerine taktik uygulamaların ardından servis çalışmasıyla tamamlandı. İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlayan Filenin Sultanları, yarın olimpiyat oyunları hazırlıklarını sürdürmek üzere Japonya’nın Fukaya şehrine hareket edecek. Kamp çalışmalarını Fukaya’da devam edecek olan Milliler, 21 Temmuz Çarşamba günü olimpiyat oyunlarına katılmak için Japonya’nın başkenti Tokyo’ya geçecek.

İŞTE MÜSABAKA TAKVİMİMİZ

Milliler, 23 Temmuz-8 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Tokyo Olimpiyatları’nda B Grubu’nda Çin, ABD, İtalya, Rusya ve Arjantin ile mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.