19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mehmet Saraç Zonguldak’ta

Siyaset 14.07.2021 - 17:39, Güncelleme: 14.07.2021 - 17:39
 

Mehmet Saraç Zonguldak’ta

Mehmet Saraç Zonguldak’ta

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş’i makamında ziyaret etti. Türkiye’nin her yerinde ‘Deva’ kadrolarının hazır olduğunu belirten Başkan Saraç, tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ın da dertlerine ‘Deva’ olunacağını söyledi. ZONGULDAK’IN DEVASI HAZIR DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Zonguldak İl Başkanımız Fatih Keleş Bey’i, Zonguldak Merkez İlçe Başkanımız Umut Metin Bey’i ve Zonguldak İl Gençlik Politikaları Başkanımız Samet Albayrak Bey’i Teşkilat binamızda ziyaret ettik. Ülkemizin her tarafına gönül köprülerimiz kuruluyor, Deva’nın damlaları büyüyor. Zonguldak Teşkilatımıza Fatih Bey’in başkanlığında; gösterdikleri misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım. Zonguldak’ın DEVA’sı hazır” dedi.
Mehmet Saraç Zonguldak’ta

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş’i makamında ziyaret etti. Türkiye’nin her yerinde ‘Deva’ kadrolarının hazır olduğunu belirten Başkan Saraç, tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ın da dertlerine ‘Deva’ olunacağını söyledi.

ZONGULDAK’IN DEVASI HAZIR

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Zonguldak İl Başkanımız Fatih Keleş Bey’i, Zonguldak Merkez İlçe Başkanımız Umut Metin Bey’i ve Zonguldak İl Gençlik Politikaları Başkanımız Samet Albayrak Bey’i Teşkilat binamızda ziyaret ettik. Ülkemizin her tarafına gönül köprülerimiz kuruluyor, Deva’nın damlaları büyüyor. Zonguldak Teşkilatımıza Fatih Bey’in başkanlığında; gösterdikleri misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım. Zonguldak’ın DEVA’sı hazır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.