Darıca Hizmet Kompleksi ‘YAŞAM MERKEZİ OLACAK’

Darıca 15.07.2021 - 09:39, Güncelleme: 15.07.2021 - 09:41
 

Darıca Hizmet Kompleksi ‘YAŞAM MERKEZİ OLACAK’

Darıca’da kısa bir süre önce temeli atılan ‘Darıca Hizmet Kompleksi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirterek kompleksin bir yaşam merkezi olacağını söyledi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Vakfı ve Darıca Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek ‘Darıca Hizmet Kompleksi’ çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çiler’e Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Özkan eşlik etti. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, projenin bölgenin birçok ihtiyacına cevap vereceğini söyledi. İÇİNDE ÖNEMLİ KURULUŞLARI BARINDIRACA İçerisinde Taziye Evi ve Aş Evi, Türk Kızılay Hizmet Birimi, engellilere yönelik eğitim faaliyetlerinin sürdürüleceği özel bir merkez, seminer ve kursların verileceği eğitim salonu gibi önemli kuruluşları barındıracak olan komplekste çalışmaların aksamadan devam ettiğini söyleyen Başkan Çiler, kompleksin bir yaşam merkezi haline geleceğini bildirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca Hizmet Kompleksi’mizin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir yaşam merkezi haline gelecek olması planlanan bina inşaat alanını Darıca Belediye Başkan Yardımcımız Abdullatif Özkan ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. BÖLGENİN BİRÇOK İHTİYACINA CEVAP VERECEK Bölgenin sosyal olguda birçok ihtiyacına cevap verecek olan kompleks, bütün ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandı. Kompleksimizin içinde bölgede bulunmayan taziye evi de bulunacak. 365 gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek verecek aşevini de projemizin içerisine dahil ettik. Dilovası’nda bulunan ‘Sosyal Etki Merkezi’ bu hizmet kompleksinde de bulunacak. Tüm çalışanlarımıza kolaylıklar dilerim.”
Darıca’da kısa bir süre önce temeli atılan ‘Darıca Hizmet Kompleksi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirterek kompleksin bir yaşam merkezi olacağını söyledi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Vakfı ve Darıca Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek ‘Darıca Hizmet Kompleksi’ çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çiler’e Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Özkan eşlik etti. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, projenin bölgenin birçok ihtiyacına cevap vereceğini söyledi.

İÇİNDE ÖNEMLİ KURULUŞLARI BARINDIRACA

İçerisinde Taziye Evi ve Aş Evi, Türk Kızılay Hizmet Birimi, engellilere yönelik eğitim faaliyetlerinin sürdürüleceği özel bir merkez, seminer ve kursların verileceği eğitim salonu gibi önemli kuruluşları barındıracak olan komplekste çalışmaların aksamadan devam ettiğini söyleyen Başkan Çiler, kompleksin bir yaşam merkezi haline geleceğini bildirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca Hizmet Kompleksi’mizin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir yaşam merkezi haline gelecek olması planlanan bina inşaat alanını Darıca Belediye Başkan Yardımcımız Abdullatif Özkan ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunduk.

BÖLGENİN BİRÇOK İHTİYACINA CEVAP VERECEK

Bölgenin sosyal olguda birçok ihtiyacına cevap verecek olan kompleks, bütün ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandı. Kompleksimizin içinde bölgede bulunmayan taziye evi de bulunacak. 365 gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek verecek aşevini de projemizin içerisine dahil ettik. Dilovası’nda bulunan ‘Sosyal Etki Merkezi’ bu hizmet kompleksinde de bulunacak. Tüm çalışanlarımıza kolaylıklar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.