Şehitler için lokma dağıtılacak

Gebze 15.07.2021 - 09:52, Güncelleme: 15.07.2021 - 09:52
 

Şehitler için lokma dağıtılacak

Kızılay Gebze Şubesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün beşinci sene-i devriyesi sebebi ile Gebzelilere lokma dağıtacak.

Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel ve yönetimi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün beşinci sene-i devriyesi sebebi Gebze Kent Meydanı’nda hayır lokması dağıtacak. Tüm Gebzelileri şehitlerin ruhlarına Fatiha okumaya davet eden Başkan Tunçel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıl dönümü. Her türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Devletimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla daha da yüceltmek ve güçlendirmek temel sorumluluğumuzdur. RAHMETLE ANIYORUM Bunun için, sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer alanlarda bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeleri aşmak için çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, milletinin varlığına, istikbaline ve inancına darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitleri ve ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı bir ömür diliyorum.”
Kızılay Gebze Şubesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün beşinci sene-i devriyesi sebebi ile Gebzelilere lokma dağıtacak.

Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel ve yönetimi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün beşinci sene-i devriyesi sebebi Gebze Kent Meydanı’nda hayır lokması dağıtacak. Tüm Gebzelileri şehitlerin ruhlarına Fatiha okumaya davet eden Başkan Tunçel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıl dönümü. Her türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Devletimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla daha da yüceltmek ve güçlendirmek temel sorumluluğumuzdur.

RAHMETLE ANIYORUM

Bunun için, sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer alanlarda bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeleri aşmak için çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, milletinin varlığına, istikbaline ve inancına darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitleri ve ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı bir ömür diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.