Şehit ve gazi çocukları doyasıya eğlendi!

Gebze 15.07.2021 - 09:56, Güncelleme: 15.07.2021 - 09:56
 

Şehit ve gazi çocukları doyasıya eğlendi!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gebze Kaymakamlığı, Sosyal Hizmet Müdürlüğü ve Gebze Belediyesi’nin desteği ile şehit ve gazi çocuklarına özel bir etkinlik düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gebze Kaymakamlığı koordinesinde Sosyal Hizmet Müdürlüğü ve Gebze Belediyesi’nin katkıları ile şehit ve gazi çocuklarına hayvanat bahçesi gezisi düzenledi. Çocukların ilk gezi durağı Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik parkı oldu. Eğlenceli vakit geçirdikleri gözlenen çocuklara hayvanat bahçesi gezdirilerek ilk kez gördükleri hayvanlar hakkında bilgi verildi.  Ardından öğle yemeği için Macera parkına geçen çocuklara Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. “ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ” Ülkemizin Bağımsızlığı, bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizin kıymetli emanetleri çocuklarına her zamana sahip çıkacaklarını belirten Kaymakam Güler  "Şehit ve gazilerimizin çocuklarının bayramı buruk geçirmelerini istemedik. Yaşlarına uygun hediyeler vererek bayramı daha güzel geçirmelerini istedik. İnşallah bu bir nebze de olsa yüzlerinin gülmesine vesile olmuşuzdur. " dedi. DAĞ KIZAĞINA BİNEREK MOTİVE OLDULAR Son olarak Dağ kızağına binen çocuklar gezinin moral ve motivasyonlarını arttırdığını, güzel ve eğlenceli vakit geçirdiklerini kendilerine böyle güzel bir fırsatı sunan Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini iletti.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gebze Kaymakamlığı, Sosyal Hizmet Müdürlüğü ve Gebze Belediyesi’nin desteği ile şehit ve gazi çocuklarına özel bir etkinlik düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gebze Kaymakamlığı koordinesinde Sosyal Hizmet Müdürlüğü ve Gebze Belediyesi’nin katkıları ile şehit ve gazi çocuklarına hayvanat bahçesi gezisi düzenledi. Çocukların ilk gezi durağı Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik parkı oldu. Eğlenceli vakit geçirdikleri gözlenen çocuklara hayvanat bahçesi gezdirilerek ilk kez gördükleri hayvanlar hakkında bilgi verildi.  Ardından öğle yemeği için Macera parkına geçen çocuklara Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Ülkemizin Bağımsızlığı, bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizin kıymetli emanetleri çocuklarına her zamana sahip çıkacaklarını belirten Kaymakam Güler  "Şehit ve gazilerimizin çocuklarının bayramı buruk geçirmelerini istemedik. Yaşlarına uygun hediyeler vererek bayramı daha güzel geçirmelerini istedik. İnşallah bu bir nebze de olsa yüzlerinin gülmesine vesile olmuşuzdur. " dedi.

DAĞ KIZAĞINA BİNEREK MOTİVE OLDULAR

Son olarak Dağ kızağına binen çocuklar gezinin moral ve motivasyonlarını arttırdığını, güzel ve eğlenceli vakit geçirdiklerini kendilerine böyle güzel bir fırsatı sunan Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.